Prikazuje se svih 3 rezultata

Show sidebar
Sold out
zatvori

STELTON mlinac za kavu COLLAR Steel

99,95 
S Collar mlincem za kavu možete ručno samljeti zrna kave, što je neophodno za tipičan espresso napitak. Ručni mlinac za kavu može se prilagoditi za mljevenje fine kave za espresso, srednje grube za filter kavu i grube za francusku kavu. Mlinac služi i kao spremnik za pohranu s poklopcem koji se čvrsto prianja. Dizajniran je na moderan način s daškom klasičnog dizajna u kombinaciji sa skandinavskom estetikom dizajna. Dostupan u nekoliko kombinacija boja!
Pročitaj više
Sold out
zatvori

STELTON mlinac za kavu COLLAR Brushed brass

99,95 
S Collar mlincem za kavu možete ručno samljeti zrna kave, što je neophodno za tipičan espresso napitak. Ručni mlinac za kavu može se prilagoditi za mljevenje fine kave za espresso, srednje grube za filter kavu i grube za francusku kavu. Mlinac služi i kao spremnik za pohranu s poklopcem koji se čvrsto prianja. Dizajniran je na moderan način s daškom klasičnog dizajna u kombinaciji sa skandinavskom estetikom dizajna. Dostupan u nekoliko kombinacija boja!
Pročitaj više
Sold out
zatvori

STELTON mlinac za kavu EMMA

69,95 
Zrna kave dobivaju optimalan okus ako ih sameljete neposredno prije kuhanja kave. S elegantnim električnim mlinom za kavu Emma možete brzo i jednostavno samljeti zrna kave. Mlincem za kavu možete upravljati jednom rukom jer se tipka za napajanje nalazi na poklopcu. Mlinac nadopunjuje vakuumske vrčeve i grijače vode serije Emma.
Pročitaj više