Prikazuje se svih 11 rezultata

Show sidebar

POLTI uspravni usisavač Forzaspira D-Power SR550

253,33 
Polti Forzaspira D-Power SR550 je bežični baterijski usisavač s dvostrukom funkcijom: uspravni i prijenosni usisavač. Digitalni motor i multi-ciklonski sustav s 4 razine filtracije osiguravaju visoku učinkovitost usisavanja na svim podovima, tepisima i podnim oblogama.
  • Dugotrajna litij-ionska baterija
  • Digitalni zaslon s upravljanjem na dodir
  • Duga autonomija rada
  • D-Power digitalni motor

POLTI uspravni usisavač Forzaspira D-Power SR500

230,23 
Polti Forzaspira D-Power SR550 je bežični baterijski usisavač s dvostrukom funkcijom: uspravni i prijenosni usisavač. Digitalni motor i multi-ciklonski sustav s 4 razine filtracije osiguravaju visoku učinkovitost usisavanja na svim podovima, tepisima i podnim oblogama.
  • Dugotrajna litij-ionska baterija
  • Digitalni zaslon s upravljanjem na dodir
  • Duga autonomija rada
  • D-Power digitalni motor
 

POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B_Plus

137,83 
2u1 bežični usisavač, lagan i ergonomski usisavač za maksimalnu fleksibilnost tijekom korištenja. POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B_Plus vaš je novi saveznik u svakodnevnom čišćenju: lagan i jednostavan za korištenje te dopire svugdje zahvaljujući bežičnom djelovanju. 22,2 V litij-ionska baterija i ciklonska usisna tehnologija jamče visok učinak čišćenja i do 40 minuta autonomije rada. Podesiv na 2 brzine, pogodan je za sve vrste podova zahvaljujući motoriziranoj četkici s mekim vlaknima koja je posebno dizajnirana za prikupljanje i najsitnijih čestica. Mini turbo četka idealna je za sve vrste tkanina: madrace, fotelje, interijere automobila i uklanjanje dlake sa životinja.

POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B

122,43 
2u1 baterijski usisavač, lagan i ergonomski usisavač za maksimalnu fleksibilnost tijekom korištenja. POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B vaš je novi saveznik u svakodnevnom čišćenju: lagan i jednostavan za korištenje te dopire svugdje zahvaljujući bežičnom radu. 22,2 V litij-ionska baterija i ciklonska usisna tehnologija jamče visok učinak čišćenja i do 40 minuta autonomije rada. Podesiv na 2 brzine, pogodan je za sve vrste podova zahvaljujući motoriziranoj četkici s mekim vlaknima posebno dizajniranoj za prikupljanje i najsitnijih čestica.

POLTI usisavač Forzaspira Light&Clean

107,03 
Polti Forzaspira Light&Clean je 3-u-1 usisavač koji se može pretvoriti iz električnog usisavača u prijenosni usisavač s kablom. Sklopiva ručka i LED svjetla na četki omogućuju vam da pronađete i dohvatite i prljavštinu ispod namještaja.  
Rasprodano
zatvori

POLTI usisavač s vodenim filterom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care

249,90 
Usisavač bez vrećice s vodenim filterom i turbo funkcijom Usisavač sa sustavom vodenog filtriranja: Forzaspira Aqua Allergy Turbo Care idealan je usisavač za osobe koje pate od alergija jer zadržava i najsitnije čestice prašine kombiniranim djelovanjem filtracije vode i HEPA filtera. Praktičan je i jednostavan za korištenje: s kontrolnim gumbima na ručki možete odabrati 4 različite brzine, uključujući Turbo funkciju, za dubinsko i učinkovito čišćenje. U paketu je uključen širok raspon dodatne opreme za sve vaše potrebe.
Rasprodano
zatvori

POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR100

249,00 
Bežični baterijski usisavač 2 u 1 za usisavanje uz maksimalnu slobodu kretanja. Polti Forzaspira Slim SR100 praktičan je uspravni usisavač 2 u 1 koji se jednostavnim klikom pretvara u prijenosni usisavač za uklanjanje prljavštine i prašine i s najteže dostupnih mjesta. Omogućuje visoku učinkovitost i dugi vijek trajanja s tehnologijom ciklonskog usisavanja i litij-ionskom baterijom od 21,9 V. ▷ Dostupno i u zelenoj boji 
Rasprodano
zatvori

POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR110

249,00 
Lagan i praktičan usisavač koji doseže bilo gdje; ciklonska snaga i litij-ionska baterija od 21,9 V jamče visoke performanse i autonomiju do 50 minuta, za dulje čišćenje bez prekida. Opremljen motoriziranom četkom s LED svjetlima, pomaže vam pronaći i najskriveniju prljavštinu prilikom čišćenja svih podova u domu, uključujući tepihe. Forzaspira Slim SR110 je baterijski višenamjenski usisavač za uklanjanje prašine i s najteže dostupnih površina kao što su ormari i ladice, stolice i unutrašnjost automobila. ▷ Dostupno i u plavoj boji
Rasprodano
zatvori

POLTI usisavač s vodenim filterom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care

199,00 
Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care je usisavač s vodenim filterom za koji je prikladan za alergičare, jer hvata najsitnije čestice prašine uz manje ponovnog ispuštanja iste u okoliš. Usisavač može usisavati krute tvari i tekućine, a snaga usisavanja može se podesiti na 4 brzine.
Rasprodano
zatvori

POLTI usisavač Forzaspira C115_PLUS

125,00 
Forzaspira C110_PLUS je ciklonski cilindrični usisavač bez vrećice koji se može pohvaliti snagom od 800 W i 45% * smanjenom potrošnjom. Kompaktne veličine i s bogatim izborom dodataka za brzo i učinkovito čišćenje. Četka s dva položaja omogućuje usisavanje tepiha i tepiha, a uz posebnu četku za parket ne morate se brinuti da ćete izgrebati osjetljive podove. Dva mala dodatka (usisni i uski nastavak) omogućuju usisavanje sofa, fotelja, jastuka i polica za knjige. A kada završite, C110_PLUS zauzima vrlo malo prostora i lako ga je pohraniti. Kompaktni ciklonski usisavač bez vrećica.  
Rasprodano
zatvori

POLTI usisavač Forzaspira C110_PLUS

125,00 
Kompaktni ciklonski usisavač bez vrećice. Forzaspira C110_PLUS je ciklonski cilindrični usisavač bez vrećice s 800 W snage i 45% * smanjenom potrošnjom energije. Kompaktne veličine i s bogatim izborom dodataka za brzo i učinkovito čišćenje. Četka s dva položaja omogućuje usisavanje tepiha i prostirki, a uz posebnu četku za parket ne morate brinuti da ćete izgrebati osjetljive podove. Dva mala dodatka (usisni i uski nastavak) omogućuju usisavanje kauča, fotelja, jastuka i polica za knjige. A kada završite, C110_PLUS zauzima vrlo malo prostora i lako ga je pohraniti.