Prikazujemo 1–18 od 68 rezultata

Show sidebar

POLTI parni usisavač Vaporetto 3 Clean Blue

296,30 
3-u-1 čistač za vaš dom: usisajte i očistite sve podove i perive površine parnim čistačem s mekom krpom prikladnom za sve vrste površina. Polti Vaporetto 3 Clean Blue revolucionirao je svakodnevno čišćenje: sada možete usisati i očistiti sve podove parom u jednom potezu. Uz prijenosni parni čistač također možete temeljito tretirati sve površine za pranje kod kuće: slavine, kupaonske slavine, ploče za kuhanje, ogledala, prozore i još mnogo toga.  

POLTI uspravni usisavač Forzaspira D-Power SR500

289,90 
Polti Forzaspira D-Power SR550 je bežični baterijski usisavač s dvostrukom funkcijom: uspravni i prijenosni usisavač. Digitalni motor i multi-ciklonski sustav s 4 razine filtracije osiguravaju visoku učinkovitost usisavanja na svim podovima, tepisima i podnim oblogama.
  • Dugotrajna litij-ionska baterija
  • Digitalni zaslon s upravljanjem na dodir
  • Duga autonomija rada
  • D-Power digitalni motor
 

POLTI parni usisavač Vaporetto 3 Clean

288,90 
3-u-1 čistač za vaš dom: usisajte i očistite sve podove i perive površine parnim čistačem s mekom krpom prikladnom za sve vrste površina. Polti Vaporetto 3 Clean revolucionirao je svakodnevno čišćenje: sada možete usisati i očistiti sve podove parom u jednom potezu. Uz prijenosni parni čistač također možete temeljito tretirati sve površine za pranje kod kuće: slavine, kupaonske slavine, ploče za kuhanje, ogledala, prozore i još mnogo toga.  

POLTI uspravni usisavač Forzaspira D-Power SR550

260,60 
Polti Forzaspira D-Power SR550 je bežični baterijski usisavač s dvostrukom funkcijom: uspravni i prijenosni usisavač. Digitalni motor i multi-ciklonski sustav s 4 razine filtracije osiguravaju visoku učinkovitost usisavanja na svim podovima, tepisima i podnim oblogama.
  • Dugotrajna litij-ionska baterija
  • Digitalni zaslon s upravljanjem na dodir
  • Duga autonomija rada
  • D-Power digitalni motor
zatvori

POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR110

249,00 
Lagan i praktičan usisavač koji doseže bilo gdje; ciklonska snaga i litij-ionska baterija od 21,9 V jamče visoke performanse i autonomiju do 50 minuta, za dulje čišćenje bez prekida. Opremljen motoriziranom četkom s LED svjetlima, pomaže vam pronaći i najskriveniju prljavštinu prilikom čišćenja svih podova u domu, uključujući tepihe. Forzaspira Slim SR110 je baterijski višenamjenski usisavač za uklanjanje prašine i s najteže dostupnih površina kao što su ormari i ladice, stolice i unutrašnjost automobila. ▷ Dostupno i u plavoj boji

POLTI usisavač s vodenim filterom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care

198,00 
Usisavač bez vrećice s vodenim filterom i turbo funkcijom Usisavač sa sustavom vodenog filtriranja: Forzaspira Aqua Allergy Turbo Care idealan je usisavač za osobe koje pate od alergija jer zadržava i najsitnije čestice prašine kombiniranim djelovanjem filtracije vode i HEPA filtera. Praktičan je i jednostavan za korištenje: s kontrolnim gumbima na ručki možete odabrati 4 različite brzine, uključujući Turbo funkciju, za dubinsko i učinkovito čišćenje. U paketu je uključen širok raspon dodatne opreme za sve vaše potrebe.

POLTI usisavač s vodenim filterom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care

157,60 
Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care je usisavač s vodenim filterom za koji je prikladan za alergičare, jer hvata najsitnije čestice prašine uz manje ponovnog ispuštanja iste u okoliš. Usisavač može usisavati krute tvari i tekućine, a snaga usisavanja može se podesiti na 4 brzine.

POLTI parni čistač Vaporetto SV660_Style

157,60 
2 u 1 parni čistač s ugrađenim prijenosnim čistačem za potpuno čišćenje cijelog doma. Polti Vaporetto SV660_Style je novi parni mop 2 u 1 s učinkovitim, snažnim i elegantnim talijanskim dizajnom: parni stil za čišćenje i dezinfekciju svih površina za pranje i svih podova, uključujući tepihe.

POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B_Plus

141,80 
2u1 bežični usisavač, lagan i ergonomski usisavač za maksimalnu fleksibilnost tijekom korištenja. POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B_Plus vaš je novi saveznik u svakodnevnom čišćenju: lagan i jednostavan za korištenje te dopire svugdje zahvaljujući bežičnom djelovanju. 22,2 V litij-ionska baterija i ciklonska usisna tehnologija jamče visok učinak čišćenja i do 40 minuta autonomije rada. Podesiv na 2 brzine, pogodan je za sve vrste podova zahvaljujući motoriziranoj četkici s mekim vlaknima koja je posebno dizajnirana za prikupljanje i najsitnijih čestica. Mini turbo četka idealna je za sve vrste tkanina: madrace, fotelje, interijere automobila i uklanjanje dlake sa životinja.

POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B

126,00 
2u1 baterijski usisavač, lagan i ergonomski usisavač za maksimalnu fleksibilnost tijekom korištenja. POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B vaš je novi saveznik u svakodnevnom čišćenju: lagan i jednostavan za korištenje te dopire svugdje zahvaljujući bežičnom radu. 22,2 V litij-ionska baterija i ciklonska usisna tehnologija jamče visok učinak čišćenja i do 40 minuta autonomije rada. Podesiv na 2 brzine, pogodan je za sve vrste podova zahvaljujući motoriziranoj četkici s mekim vlaknima posebno dizajniranoj za prikupljanje i najsitnijih čestica.

POLTI parni čistač Vaporetto SV450_Double

118,00 
Super opremljen 2 u 1 parni mop za sve prostore u vašem kućanstvu. Vaporetto SV450_Double je parni mop 2 u 1 dizajniran za čišćenje svih kućanskih površina: u jednom potezu postaje ručni čistač za učinkovito i brzo tretiranje svih površina, uklanjajući i uništavajući 99,9% mikroba i bakterija. * Širok raspon dodataka i posebna Vaporforce četka omogućuju čišćenje čak i teško dostupnih kutova i osiguravaju savršenu higijenu zahvaljujući prirodnoj snazi ​​pare.

POLTI parni čistač Moppy Black Premium

118,00 
Maskota čistoće s dodatnom opremom: čisti i dezinficira snagom pare! Polti Moppy sastoji se od postaje za punjenje koja natapa krpu parom te laganog i okretnog mopa od eloksiranog aluminija koji dopire i do najteže dostupnih mjesta. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina te uklanja i uništava 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata. Moppy je instant, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potrebu za kantom, naporne i teške pokrete, a vaše ruke uvijek održava čistima i suhima. ❗️Odabrani proizvod mjeseca u suradnji s tvrtkom Polti snižen je -40% do 31.7.2023. Ova promocija je izvanredna, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

POLTI usisavač Forzaspira Light&Clean

110,10 
Polti Forzaspira Light&Clean je 3-u-1 usisavač koji se može pretvoriti iz električnog usisavača u prijenosni usisavač s kablom. Sklopiva ručka i LED svjetla na četki omogućuju vam da pronađete i dohvatite i prljavštinu ispod namještaja.  

POLTI parni čistač Moppy White

102,90 
Uz Moppy ćete uživati u bežičnom iskustvu i prirodnoj učinkovitosti pare. Moppy je precizan, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potrebu za korištenjem kante i otežanog kretanja uz dodatnu pogodnost da vaše ruke uvijek budu čiste i suhe. Moppy se sastoji od postaje za punjenje koja krpu ispunjava parom i laganog i okretnog bežičnog mopa od eloksiranog aluminija koji doseže sve kutove i zaobilazi prepreke. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina, te uklanja i ubija 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata.

Polti parni čistač Moppy Red

102,90 

Uživajte u novom iskustvu čistoće u jednom potezu uz Polti Moppy.

Polti Moppy sastoji se od postaje za punjenje koja parom natapa krpu te laganog i okretnog mopa od eloksiranog aluminija koji dopire i do najteže dostupnih mjesta. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina te uklanja i uništava 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata. Moppy je instant, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potreba za korištenjem kante, te ometajuće i teške pokrete, dok vaše ruke uvijek održava čistima i suhima.

POLTI Fluid Curve glačalo za Polti Vaporetto PRO

74,90 
Dodatak za glačanje Fluid Curve idealan je dodatak za pretvaranje vašeg parnog čistača u snažno bojlersko glačalo za vašu odjeću. Zahvaljujući snazi ​​pare, dovoljan je jedan potez za nježno izglađivanje nabora i na najzahtjevnijim tkaninama. Priložen uz kompatibilne modele, dodatak za glačanje idealan je za sve tkanine, čak i one najosjetljivije. Inovativna i patentirana tehnologija 360° FLUID CURVE aluminijske ploče s dvostrukim keramičkim premazom osigurava izvrsne rezultate: glačanje bez napora u svim smjerovima. Možete glačati i okomito, osvježiti zavjese, kapute, jakne i ukloniti neugodne mirise. Uključena je željezna prostirka za odmor.

Polti parni čistač Vaporetto SV400_Hygiene

67,30 
Polti parni mop Vaporetto SV400_Hygiene je lahek i jednostavan, koji brzo i jednostavno brine za vašu tla, pruža čistu i higijensku. Vaporetto SV400_Hygiene jedinstveno odstranjuje 99,9% bakterija, virusa i mikroorganizama*, s njim možete očistiti sve vrste: od mramornih ploča, parketa i preproga.