Prikazujemo 1–18 od 39 rezultata

Show sidebar
zatvori

POLTI Fluid Curve glačalo za Polti Vaporetto PRO

99,00 
Dodatak za glačanje Fluid Curve idealan je dodatak za pretvaranje vašeg parnog čistača u snažno bojlersko glačalo za vašu odjeću. Zahvaljujući snazi ​​pare, dovoljan je jedan potez za nježno izglađivanje nabora i na najzahtjevnijim tkaninama. Priložen uz kompatibilne modele, dodatak za glačanje idealan je za sve tkanine, čak i one najosjetljivije. Inovativna i patentirana tehnologija 360° FLUID CURVE aluminijske ploče s dvostrukim keramičkim premazom osigurava izvrsne rezultate: glačanje bez napora u svim smjerovima. Možete glačati i okomito, osvježiti zavjese, kapute, jakne i ukloniti neugodne mirise. Uključena je željezna prostirka za odmor.
zatvori

POLTI Unico MCV80 /85 komplet, 2 filtera

25,90 
HEPA filter i dvostruki filtar za Unico sakupljač prljavštine zadržavaju i najsitnije nečistoće poput peludi i grinja uz minimalne ponovne emisije u atmosferu. Čišćenje i zamjena je brza i jednostavna. Kompatibilno s:  
zatvori

POLTI mini turbo četka za usisavanje

24,90 
Idealno za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca i dlaka sa sofa, madraca i presvlaka. Unutar ima turbinu s čekinjama koja se brzo okreće zahvaljujući usisnom strujanju zraka, otvarajući vlakna tkanine i učinkovito skupljajući prljavštinu.  
zatvori

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ploščatih nogavičk

21,90 
Komplet, sestavljen iz 4 nogavičk, ki se namestijo na ozko poldogovato šobo za zbiranje umazanije, ki se stopi med čiščenjem s paro. Nogavičke so idealne za čiščenje tesnih prostorov, kot so radiatorji, polkna, in špranje.
zatvori

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 navlaka

21,90 
Set koji se sastoji od 4 čarape koje se stavljaju na nastavak za brisanje kako bi skupile prljavštinu koja se otopi tijekom čišćenja parom. Navlake u kombinaciji s nastavkom za čišćenje mogu se koristiti za čišćenje tkanina, sofa, fotelja, jastuka, madraca i općenito presvlaka namještaja.
zatvori

POLTI Lecoaspira kit, 2 mikrofiber krpe za osjetljive podove

20,90 
Set koji se sastoji od 2 krpe od mikrofibre za čišćenje osjetljivih podova. Opremljeni dugim i mekim vlaknima, djeluju nježno i skupljaju prljavštinu koju otapa para. - Prikladno za osjetljive podove poput parketa i terakote - Jednostavan sustav spajanja - Može se prati u perilici Kompatibilan sa svim modelima Polti Vaporetto Lecoaspira.
zatvori

POLTI Lecoaspira Lecologico HEPA Filter H13

19,90 
HEPA filter može uhvatiti čak i najmanje čestice prašine bez ponovnog unošenja u okolni zrak. Klasa 13 je jamstvo visoke snage filtriranja. Kompatibilno s: Polti Vaporetto Lecoaspira, Polti Forzaspira Lecologico (AS serija i Allergy serija).
zatvori

POLTI Moppy Set, 2 univerzalne krpe od mikrovlakana

19,90 
Set se sastoji od dvije krpe od mikrovlakana, pogodne za sve vrste podova, kao i za okomite površine. Posebna mikrovlakana hvataju prljavštinu u jednom potezu i zadržavaju je, osiguravajući brzo i praktično čišćenje. Kompatibilno s Moppy-em, novim bežičnim rješenjem koje čisti vrućom parom i bez deterdženata.
zatvori

POLTI Moppy set, 2 krpe od mikrovlakana za prozore i stakla

19,90 
Set od dvije visoko upijajuće krpice od mikrovlakana za čišćenje stakla, ogledala i okomitih površina s Polti Moppy-em. Set koji se sastoji od dvije mekane krpice od mikrovlakana za brzo i učinkovito čišćenje stakla, uključujući ogledala i okomite površine s Polti Moppy-em. Krpa za čišćenje uklanja prljavštinu i prašinu, a krpa za sušenje ostavlja površine sjajnima i bez mrlja. Potrebna su samo dva jednostavna koraka da biste u trenu dobili sjajno staklo i prozore: tretirajte krpu za čišćenje parom na postolju Polti Moppy kako biste uklonili prljavštinu i prašinu; zatim pričvrstite krpu za sušenje za potpunu završnu obradu bez mrlja. Kompatibilan s Moppy-em, novim bežičnim rješenjem koje čisti vrućom parom i bez deterdženata.
zatvori

POLTI Moppy Kit, 2 krpe od mikrovlakana za osjetljive površine, drvo i parket

19,90 
Set od dvije mekane krpice od mikrovlakana za učinkovito čišćenje, čak i na najosjetljivijim površinama. Set sadrži dvije mekane krpice od mikrovlakana kojima možete učinkovito čistiti osjetljivije drvene i parketne podove uz Moppy. Prikladne su i za okomite površine kao što su drvena vrata i ormari. Sadrže duga i ultra upijajuća vlakna koja kombiniraju učinkovitost Moppyja s mekoćom posebnih mikrovlakana za nježno, ali učinkovito čišćenje. Kompatibilno s Moppy-em, novim bežičnim rješenjem koje čisti vrućom parom i bez deterdženata.
zatvori

POLTI kit 2 krpe za Vaporflexi četku

17,90 
Set koji se sastoji od 2 krpe od mikrovlakana za posebnu Vaporflexi četku. Idealni za čišćenje svih vrsta podova, čak i onih najosjetljivijih, a zahvaljujući poliesterskim umetcima lako klize po površini. Kompatibilan sa:
zatvori

POLTI Lecoaspira kit, 2 univerzalne krpe od mikrofibre

17,90 
Set koji se sastoji od 2 krpe od mikrofibre za čišćenje svih vrsta podova i skupljanje prljavštine otopljene parom. - Pogodan za sve vrste tla - Jednostavan sustav spajanja - Može se prati u perilici Kompatibilan sa svim modelima Polti Vaporetto Lecoaspira
zatvori

POLTI set od 2 trokutaste krpe za Vaporetto SV660

17,90 
Set koji se sastoji od 2 trokutaste krpe koje se nanose na trokutasti nastavak četke. Trokutaste krpe idealne su za čišćenje ravnih površina poput zidnih pločica, vrata ormara, namještaja, unutarnjih vrata i kuhinjskih napa.
zatvori

POLTI Vaporetto SV660 kit, 2 krpe za pod

17,90 
Set koji se sastoji od 2 krpe koje nanosite na četku za pod za dubinsko čišćenje svakog doma. Krpe od mikrofibre idealne su za čišćenje svih vrsta podova; ostavljaju površine čistima jer se prljavština otapa i uklanja u jednom prolazu.
zatvori

POLTI Vaporetto SV660 kit, 4 ščetk

16,90 
Komplet, sestavljen iz 4 ščetk z najlonskimi ščetinami za čiščenje fug na ploščicah, kopalne kadi, umivalnika, štedilnika, kuhalne plošče in nasploh koncentrirane umazanije. Vsebina: - Pravokotna krtača z najlonskimi ščetinami - Trikotna ščetka z najlonskimi ščetinami - Okrogla ščetka z zaobljenimi ščetinami - Majhna okrogla ščetka z najlonskimi ščetinami
zatvori

Polti set 2 krpe za Vaporforce četku

16,90 
Rješenje za jednostavno čišćenje podova Komplet se sastoji od dvije krpice od mikrovlakana dizajnirane za hvatanje prljavštine otopljene parom. Zahvaljujući praktičnom jezičku, lako se nanose i uklanjaju jednom nogom. Krpa od mikrovlakana pogodna je za čišćenje svih vrsta podova. Kompatibilno s:  
zatvori

POLTI Hepa H13 filter za Polti Forzaspira C110

15,90 
HEPA filter je posljednji stupanj filtracije i zahvaljujući klasi H13 može zadržati i najsitnije čestice prašine i prljavštine. Filtar sprječava ponovno unošenje prljavštine u okoliš. Kompatibilan s: Polti Forzaspira C110