PARNI ČISTAČI

  POLTI parni čistač Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi

  359,30 
  Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi je iznimno snažan parni čistač s neograničenom autonomijom rada i čak 5 bara tlaka, proizveden u Italiji.
  • Eco funkcija ograničava potrošnju energije i vode.
  • Funkcija Turbo Steam za najtvrdokornije mrlje
  • Vaporflexi četka je učinkovita na svim podovima.
   
  Rasprodano
  polti-vaporetto-pro-85-flexi.jpg
  zatvori

  POLTI parni čistač Vaporetto Pro 85_Flexi

  299,00 
  Polti Vaporetto Pro 85_Turbo Flexi iznimno je snažan parni čistač s neograničenom autonomijom rada i čak 4,5 bara tlaka, proizveden u Italiji.
  • Uz neograničenu radnu autonomiju, imate prednost dodavanja vode bez prekida.
  • Može se koristiti i za dubinsko čišćenje, zahvaljujući pari koju proizvodi visokotlačni kuhalo
  • Vaporflexi četka je učinkovita na svim podovima.

  POLTI parni čistač Vaporetto Pro 8X Eco Plus

  296,30 
  Polti Vaporetto Pro 8X Eco Plus rođen je kao snažan čistač pare, karakteriziran visokoučinkovitim kotlom koji može doseći do 5 bara, jamčeći neograničenu autonomiju. Može se koristiti na različitim površinama zahvaljujući 9 priloženih dodataka.
  • Ekološki: -51% uštede energije, -41% uštede vode**
  • Visokotlačni kotel do 5 bara
  • Eliminira 99,99%* virusa, bakterija, mikroba
  • Neograničena autonomija
  • Vaporflexi četka***
   

  Polti parni čistač Vaporetto Vaporetto Smart 110 Eco

  224,20 
  Vaporetto Smart 110 eco je parni čistač s ECO funkcijom: učinkovitost i udobnost u jednom proizvodu! S neograničenom radnom autonomijom, savršen je za svakodnevno čišćenje, spreman za upotrebu u samo 2 minute, ima odvojivi spremnik za neograničeno punjenje vode i zahvaljujući kompaktnim dimenzijama idealan je pratitelj u čišćenju. Posebna Vaporforce četka doseže čak i najteže dostupna mjesta, za brzo i učinkovito čišćenje. Parni čistač s neograničenom radnom autonomijom za dezinfekciju vašeg doma.

  Polti parni čistač Vaporetto Smart 100_T

  215,20 
  Parni čistač s neograničenom autonomijom rada za dezinfekciju vašeg doma. Vaporetto Smart 100_T je parni čistač s neograničenom autonomijom rada savršen za svakodnevno čišćenje. Spreman je za samo 2 minute, ima spremnik koji se može ukloniti za neograničeno punjenje vode i zahvaljujući kompaktnim dimenzijama savršen je pratilac za čišćenje. Posebna Vaporforce četka doseže čak i najteže dostupna mjesta za brzo i učinkovito čišćenje.
  Rasprodano
  IMG-2611
  zatvori

  POLTI parni čistač Vaporetto Smart 40_Mop

  199,00 
  Parni čistač s visokotlačnim kotlom. Vaporetto Smart 40 Mop je parni čistač koji kombinira snagu pare koju stvara visokotlačni kotao s praktičnom krpom za paru, zahvaljujući Vaporforce četki. Kompaktan i opremljen kompletnim priborom za učinkovito čišćenje mnogih površina: od podova do roleta, od ploča za kuhanje do zavjesa, od kupaonskih uređaja do biljaka i još mnogo toga.

  POLTI parni čistač Vaporetto SV660_Style

  179,10 
  2 u 1 parni čistač s ugrađenim prijenosnim čistačem za potpuno čišćenje cijelog doma. Polti Vaporetto SV660_Style je novi parni mop 2 u 1 s učinkovitim, snažnim i elegantnim talijanskim dizajnom: parni stil za čišćenje i dezinfekciju svih površina za pranje i svih podova, uključujući tepihe.

  POLTI parni čistač Vaporetto SV610_Style

  161,10 
  Polti Vaporetto SV610_Style novi je parni čistač 2-u-1 s učinkovitim, snažnim i elegantnim talijanskim dizajnom: parni stil za čišćenje i dezinfekciju svih površina koje se mogu prati i svih podova, uključujući tepihe. 2 u 1 parna krpa s ugrađenim prijenosnim čistačem za potpuno čišćenje cijelog doma.  

  POLTI parni čistač Vaporetto SV450_Double

  134,10 
  Super opremljen 2 u 1 parni mop za sve prostore u vašem kućanstvu. Vaporetto SV450_Double je parni mop 2 u 1 dizajniran za čišćenje svih kućanskih površina: u jednom potezu postaje ručni čistač za učinkovito i brzo tretiranje svih površina, uklanjajući i uništavajući 99,9% mikroba i bakterija. * Širok raspon dodataka i posebna Vaporforce četka omogućuju čišćenje čak i teško dostupnih kutova i osiguravaju savršenu higijenu zahvaljujući prirodnoj snazi ​​pare.

  POLTI parni čistač Moppy Black Premium

  134,10 
  Maskota čistoće s dodatnom opremom: čisti i dezinficira snagom pare! Polti Moppy sastoji se od postaje za punjenje koja natapa krpu parom te laganog i okretnog mopa od eloksiranog aluminija koji dopire i do najteže dostupnih mjesta. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina te uklanja i uništava 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata. Moppy je instant, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potrebu za kantom, naporne i teške pokrete, a vaše ruke uvijek održava čistima i suhima.  
  Rasprodano
  Moppy_white_MAIN 3
  zatvori

  POLTI parni čistač Moppy White

  129,90 
  Uz Moppy ćete uživati u bežičnom iskustvu i prirodnoj učinkovitosti pare. Moppy je precizan, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potrebu za korištenjem kante i otežanog kretanja uz dodatnu pogodnost da vaše ruke uvijek budu čiste i suhe. Moppy se sastoji od postaje za punjenje koja krpu ispunjava parom i laganog i okretnog bežičnog mopa od eloksiranog aluminija koji doseže sve kutove i zaobilazi prepreke. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina, te uklanja i ubija 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata.
  Rasprodano
  moppy-red-premium_1
  zatvori

  Polti parni čistač Moppy Red

  129,90 

  Uživajte u novom iskustvu čistoće u jednom potezu uz Polti Moppy.

  Polti Moppy sastoji se od postaje za punjenje koja parom natapa krpu te laganog i okretnog mopa od eloksiranog aluminija koji dopire i do najteže dostupnih mjesta. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina te uklanja i uništava 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata. Moppy je instant, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potreba za korištenjem kante, te ometajuće i teške pokrete, dok vaše ruke uvijek održava čistima i suhima.

  Polti parni čistač Vaporetto SV400_Hygiene

  76,40 
  Polti parni mop Vaporetto SV400_Hygiene je lahek i jednostavan, koji brzo i jednostavno brine za vašu tla, pruža čistu i higijensku. Vaporetto SV400_Hygiene jedinstveno odstranjuje 99,9% bakterija, virusa i mikroorganizama*, s njim možete očistiti sve vrste: od mramornih ploča, parketa i preproga.  

  POLTI parni čistač Vaporettino First

  71,90 
  Ručni parni čistač sa snažnim mlazom za temeljito čišćenje Vaporetto First je lagan i jednostavan parni čistač sa snažnim mlazom pare za brzo i temeljito čišćenje. Uz Vaporetto First možete parom čistiti različite površine u svom domu, uključujući ploče za kuhanje, plamenike, pločice i fuge, umivaonike i kupaonske elemente, radijatore, rolete, zavjese i biljke. Također je dobar prijatelj pri zamjeni sezonske odjeće jer pomaže osvježiti tkanine. Uz Vaporetto First, čist dom vam je na dohvat ruke.
  USISAVAČI

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira D-Power SR550

   299,60 
   Polti Forzaspira D-Power SR550 je bežični baterijski usisavač s dvostrukom funkcijom: uspravni i prijenosni usisavač. Digitalni motor i multi-ciklonski sustav s 4 razine filtracije osiguravaju visoku učinkovitost usisavanja na svim podovima, tepisima i podnim oblogama.
   • Dugotrajna litij-ionska baterija
   • Digitalni zaslon s upravljanjem na dodir
   • Duga autonomija rada
   • D-Power digitalni motor

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira D-Power SR500

   272,30 
   Polti Forzaspira D-Power SR550 je bežični baterijski usisavač s dvostrukom funkcijom: uspravni i prijenosni usisavač. Digitalni motor i multi-ciklonski sustav s 4 razine filtracije osiguravaju visoku učinkovitost usisavanja na svim podovima, tepisima i podnim oblogama.
   • Dugotrajna litij-ionska baterija
   • Digitalni zaslon s upravljanjem na dodir
   • Duga autonomija rada
   • D-Power digitalni motor
    
   Rasprodano
   IMG-6325
   zatvori

   POLTI usisavač s vodenim filterom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care

   249,90 
   Usisavač bez vrećice s vodenim filterom i turbo funkcijom Usisavač sa sustavom vodenog filtriranja: Forzaspira Aqua Allergy Turbo Care idealan je usisavač za osobe koje pate od alergija jer zadržava i najsitnije čestice prašine kombiniranim djelovanjem filtracije vode i HEPA filtera. Praktičan je i jednostavan za korištenje: s kontrolnim gumbima na ručki možete odabrati 4 različite brzine, uključujući Turbo funkciju, za dubinsko i učinkovito čišćenje. U paketu je uključen širok raspon dodatne opreme za sve vaše potrebe.
   Rasprodano
   SR100-1.png
   zatvori

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR100

   249,00 
   Bežični baterijski usisavač 2 u 1 za usisavanje uz maksimalnu slobodu kretanja. Polti Forzaspira Slim SR100 praktičan je uspravni usisavač 2 u 1 koji se jednostavnim klikom pretvara u prijenosni usisavač za uklanjanje prljavštine i prašine i s najteže dostupnih mjesta. Omogućuje visoku učinkovitost i dugi vijek trajanja s tehnologijom ciklonskog usisavanja i litij-ionskom baterijom od 21,9 V. ▷ Dostupno i u zelenoj boji 
   Rasprodano
   IMG-5408-1.jpg
   zatvori

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR110

   249,00 
   Lagan i praktičan usisavač koji doseže bilo gdje; ciklonska snaga i litij-ionska baterija od 21,9 V jamče visoke performanse i autonomiju do 50 minuta, za dulje čišćenje bez prekida. Opremljen motoriziranom četkom s LED svjetlima, pomaže vam pronaći i najskriveniju prljavštinu prilikom čišćenja svih podova u domu, uključujući tepihe. Forzaspira Slim SR110 je baterijski višenamjenski usisavač za uklanjanje prašine i s najteže dostupnih površina kao što su ormari i ladice, stolice i unutrašnjost automobila. ▷ Dostupno i u plavoj boji
   Rasprodano
   lecologico-nature-1-1300x1300
   zatvori

   POLTI usisavač s vodenim filterom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care

   199,00 
   Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care je usisavač s vodenim filterom za koji je prikladan za alergičare, jer hvata najsitnije čestice prašine uz manje ponovnog ispuštanja iste u okoliš. Usisavač može usisavati krute tvari i tekućine, a snaga usisavanja može se podesiti na 4 brzine.

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B_Plus

   163,00 
   2u1 bežični usisavač, lagan i ergonomski usisavač za maksimalnu fleksibilnost tijekom korištenja. POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B_Plus vaš je novi saveznik u svakodnevnom čišćenju: lagan i jednostavan za korištenje te dopire svugdje zahvaljujući bežičnom djelovanju. 22,2 V litij-ionska baterija i ciklonska usisna tehnologija jamče visok učinak čišćenja i do 40 minuta autonomije rada. Podesiv na 2 brzine, pogodan je za sve vrste podova zahvaljujući motoriziranoj četkici s mekim vlaknima koja je posebno dizajnirana za prikupljanje i najsitnijih čestica. Mini turbo četka idealna je za sve vrste tkanina: madrace, fotelje, interijere automobila i uklanjanje dlake sa životinja.

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B

   144,80 
   2u1 baterijski usisavač, lagan i ergonomski usisavač za maksimalnu fleksibilnost tijekom korištenja. POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B vaš je novi saveznik u svakodnevnom čišćenju: lagan i jednostavan za korištenje te dopire svugdje zahvaljujući bežičnom radu. 22,2 V litij-ionska baterija i ciklonska usisna tehnologija jamče visok učinak čišćenja i do 40 minuta autonomije rada. Podesiv na 2 brzine, pogodan je za sve vrste podova zahvaljujući motoriziranoj četkici s mekim vlaknima posebno dizajniranoj za prikupljanje i najsitnijih čestica.

   POLTI usisavač Forzaspira Light&Clean

   126,60 
   Polti Forzaspira Light&Clean je 3-u-1 usisavač koji se može pretvoriti iz električnog usisavača u prijenosni usisavač s kablom. Sklopiva ručka i LED svjetla na četki omogućuju vam da pronađete i dohvatite i prljavštinu ispod namještaja.  
   Rasprodano
   forzaspira_c115_1_1.jpg
   zatvori

   POLTI usisavač Forzaspira C115_PLUS

   125,00 
   Forzaspira C110_PLUS je ciklonski cilindrični usisavač bez vrećice koji se može pohvaliti snagom od 800 W i 45% * smanjenom potrošnjom. Kompaktne veličine i s bogatim izborom dodataka za brzo i učinkovito čišćenje. Četka s dva položaja omogućuje usisavanje tepiha i tepiha, a uz posebnu četku za parket ne morate se brinuti da ćete izgrebati osjetljive podove. Dva mala dodatka (usisni i uski nastavak) omogućuju usisavanje sofa, fotelja, jastuka i polica za knjige. A kada završite, C110_PLUS zauzima vrlo malo prostora i lako ga je pohraniti. Kompaktni ciklonski usisavač bez vrećica.  
   Rasprodano
   IMG_1419
   zatvori

   POLTI usisavač Forzaspira C110_PLUS

   125,00 
   Kompaktni ciklonski usisavač bez vrećice. Forzaspira C110_PLUS je ciklonski cilindrični usisavač bez vrećice s 800 W snage i 45% * smanjenom potrošnjom energije. Kompaktne veličine i s bogatim izborom dodataka za brzo i učinkovito čišćenje. Četka s dva položaja omogućuje usisavanje tepiha i prostirki, a uz posebnu četku za parket ne morate brinuti da ćete izgrebati osjetljive podove. Dva mala dodatka (usisni i uski nastavak) omogućuju usisavanje kauča, fotelja, jastuka i polica za knjige. A kada završite, C110_PLUS zauzima vrlo malo prostora i lako ga je pohraniti.
   PARNI USISAVAČI

    POLTI parni usisavač Unico MCV85_Total Clean & Turbo

    764,10 
    Višenamjenski usisavač: usisava, čisti parom i suši Unico MCV85_Total Clean & Turbo dubinski čisti sve površine u domu: od podova do kauča, od prozora do kupaonica. Kombinira multiciklonsku tehnologiju usisavanja s prirodnom snagom pare, što ga čini posebnim na tri načina: usisavanje, čišćenje parom i sušenje. Unico je jednostavan za korištenje i još jednostavniji uz tri programa za čišćenje koji automatski postavljaju pravu količinu pare i vrijeme sušenja prilikom čišćenja parketa, tepiha i prozora. Unico ima poseban DODATAK za svaku površinu i funkciju: "Multibrush" četka za usisavanje, čišćenje parom i sušenje poda, "Mini turbo" četka za uklanjanje ljudske i životinjske dlake s kauča i jastuka, "2u1" četka za parno čišćenje presvlaka i prozora zahvaljujući integriranom dodatku za čišćenje prozora. Okomiti držač olakšava pomicanje usisavača u bilo kojem smjeru, bez potrebe za savijanjem kralježnice. Unico uključuje funkcije, dodatke i KARAKTERISTIKE pomoću kojih možete u potpunosti očistiti vaš dom.

    POLTI parni usisivač s vodenim filterom Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence

    673,00 
    Parni usisavač s vodenim filterom za temeljito čišćenje doma korištenjem pare Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence je parni usisavač za usisavanje i čišćenje čitavog doma. Dva proizvoda u jednom pomažu u jednostavnijem čišćenju s 10 automatskih programa prilagođenih pojedinim površinama: podovi, parket, tepisi, sofe, slavine, kupaonski elementi, ogledala i prozori. Usisava suhu i tekuću prljavštinu. Osim toga, filtar za vodu pruža izvrsnu filtraciju prašine, a snagom pare pod visokim pritiskom možete oprati, ukloniti mrlje, odmastiti i temeljito očistiti cijeli dom.

    POLTI usisivač s vodenim filterom Vaporetto Lecoaspira FAV30

    436,20 
    Dvostruka funkcija parnog čistača: parni čistač i usisavač s filterom za vodu. Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 je poseban parni čistač s dvostrukom funkcijom: čisti parom i usisava pomoću vodenom filtrom. FAV30 koristi paru za čišćenje svih prostorija u kući, dok uz pomoć premosnog motora usisava suhu i tekuću prljavštinu. Dodatna oprema vam omogućuju izvrsno čišćenje.

    POLTI parni usisavač Vaporetto 3 Clean Blue

    389,00 
    3-u-1 čistač za vaš dom: usisajte i očistite sve podove i perive površine parnim čistačem s mekom krpom prikladnom za sve vrste površina. Polti Vaporetto 3 Clean Blue revolucionirao je svakodnevno čišćenje: sada možete usisati i očistiti sve podove parom u jednom potezu. Uz prijenosni parni čistač također možete temeljito tretirati sve površine za pranje kod kuće: slavine, kupaonske slavine, ploče za kuhanje, ogledala, prozore i još mnogo toga.  

    POLTI parni usisavač Vaporetto 3 Clean

    379,00 
    3-u-1 čistač za vaš dom: usisajte i očistite sve podove i perive površine parnim čistačem s mekom krpom prikladnom za sve vrste površina. Polti Vaporetto 3 Clean revolucionirao je svakodnevno čišćenje: sada možete usisati i očistiti sve podove parom u jednom potezu. Uz prijenosni parni čistač također možete temeljito tretirati sve površine za pranje kod kuće: slavine, kupaonske slavine, ploče za kuhanje, ogledala, prozore i još mnogo toga.  
    DODACI