PARNI ČISTAČI
  Sale
  95_pro1.png
  -20%
  zatvori

  POLTI parni čistač Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi

  319,20 
  Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi je iznimno snažan parni čistač s neograničenom autonomijom rada i čak 5 bara tlaka, proizveden u Italiji.
  • Eco funkcija ograničava potrošnju energije i vode.
  • Funkcija Turbo Steam za najtvrdokornije mrlje
  • Vaporflexi četka je učinkovita na svim podovima.
   
  Sale
  polti-vaporetto-pro-85-flexi.jpg
  -20%
  zatvori

  POLTI parni čistač Vaporetto Pro 85_Flexi

  239,20 
  Polti Vaporetto Pro 85_Turbo Flexi iznimno je snažan parni čistač s neograničenom autonomijom rada i čak 4,5 bara tlaka, proizveden u Italiji.
  • Uz neograničenu radnu autonomiju, imate prednost dodavanja vode bez prekida.
  • Može se koristiti i za dubinsko čišćenje, zahvaljujući pari koju proizvodi visokotlačni kuhalo
  • Vaporflexi četka je učinkovita na svim podovima.
  Sale
  IMG-3971
  -20%
  zatvori

  Polti parni čistač Vaporetto Smart 100_T

  183,20 
  Parni čistač s neograničenom autonomijom rada za dezinfekciju vašeg doma. Vaporetto Smart 100_T je parni čistač s neograničenom autonomijom rada savršen za svakodnevno čišćenje. Spreman je za samo 2 minute, ima spremnik koji se može ukloniti za neograničeno punjenje vode i zahvaljujući kompaktnim dimenzijama savršen je pratilac za čišćenje. Posebna Vaporforce četka doseže čak i najteže dostupna mjesta za brzo i učinkovito čišćenje.
  Sold out
  polti-vaporetto-sv610-style-1.jpeg
  zatvori

  POLTI parni čistač Vaporetto SV610_Style

  179,00 
  Polti Vaporetto SV610_Style novi je parni čistač 2-u-1 s učinkovitim, snažnim i elegantnim talijanskim dizajnom: parni stil za čišćenje i dezinfekciju svih površina koje se mogu prati i svih podova, uključujući tepihe. 2 u 1 parna krpa s ugrađenim prijenosnim čistačem za potpuno čišćenje cijelog doma.  
  Sale
  SV660-MAIN-1-1300x1300
  -20%
  zatvori

  Polti parni čistač Vaporetto SV660_Style

  159,20 
  2 u 1 parni čistač s ugrađenim prijenosnim čistačem za potpuno čišćenje cijelog doma. Polti Vaporetto SV660_Style je novi parni mop 2 u 1 s učinkovitim, snažnim i elegantnim talijanskim dizajnom: parni stil za čišćenje i dezinfekciju svih površina za pranje i svih podova, uključujući tepihe.
  Sale
  IMG-2611
  -20%
  zatvori

  POLTI parni čistač Vaporetto Smart 40_Mop

  159,20 
  Parni čistač s visokotlačnim kotlom. Vaporetto Smart 40 Mop je parni čistač koji kombinira snagu pare koju stvara visokotlačni kotao s praktičnom krpom za paru, zahvaljujući Vaporforce četki. Kompaktan i opremljen kompletnim priborom za učinkovito čišćenje mnogih površina: od podova do roleta, od ploča za kuhanje do zavjesa, od kupaonskih uređaja do biljaka i još mnogo toga.
  Sale
  IMG-2604
  -20%
  zatvori

  POLTI parni čistač Vaporetto SV450_Double

  119,20 
  Super opremljen 2 u 1 parni mop za sve prostore u vašem kućanstvu. Vaporetto SV450_Double je parni mop 2 u 1 dizajniran za čišćenje svih kućanskih površina: u jednom potezu postaje ručni čistač za učinkovito i brzo tretiranje svih površina, uklanjajući i uništavajući 99,9% mikroba i bakterija. * Širok raspon dodataka i posebna Vaporforce četka omogućuju čišćenje čak i teško dostupnih kutova i osiguravaju savršenu higijenu zahvaljujući prirodnoj snazi ​​pare.
  Sale
  IMG-0984
  -40%
  zatvori

  POLTI parni čistač Moppy Black Premium

  89,40 
  Maskota čistoće s dodatnom opremom: čisti i dezinficira snagom pare! Polti Moppy sastoji se od postaje za punjenje koja natapa krpu parom te laganog i okretnog mopa od eloksiranog aluminija koji dopire i do najteže dostupnih mjesta. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina te uklanja i uništava 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata. Moppy je instant, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potrebu za kantom, naporne i teške pokrete, a vaše ruke uvijek održava čistima i suhima. ❗️Odabrani proizvod mjeseca u suradnji s tvrtkom Polti snižen je -40% do 31.7.2023. Ova promocija je izvanredna, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku!
  Sale
  Moppy_white_MAIN 3
  -40%
  zatvori

  POLTI parni čistač Moppy White

  77,94 
  Uz Moppy ćete uživati u bežičnom iskustvu i prirodnoj učinkovitosti pare. Moppy je precizan, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potrebu za korištenjem kante i otežanog kretanja uz dodatnu pogodnost da vaše ruke uvijek budu čiste i suhe. Moppy se sastoji od postaje za punjenje koja krpu ispunjava parom i laganog i okretnog bežičnog mopa od eloksiranog aluminija koji doseže sve kutove i zaobilazi prepreke. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina, te uklanja i ubija 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata.
  Sale
  moppy-red-premium_1
  -40%
  zatvori

  Polti parni čistač Moppy Red

  77,94 

  Uživajte u novom iskustvu čistoće u jednom potezu uz Polti Moppy.

  Polti Moppy sastoji se od postaje za punjenje koja parom natapa krpu te laganog i okretnog mopa od eloksiranog aluminija koji dopire i do najteže dostupnih mjesta. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina te uklanja i uništava 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata. Moppy je instant, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potreba za korištenjem kante, te ometajuće i teške pokrete, dok vaše ruke uvijek održava čistima i suhima.
  Sale
  Untitled-design-3.png
  -20%
  zatvori

  Polti parni čistač Vaporetto SV400_Hygiene

  67,92 
  Polti parni mop Vaporetto SV400_Hygiene je lahek i jednostavan, koji brzo i jednostavno brine za vašu tla, pruža čistu i higijensku. Vaporetto SV400_Hygiene jedinstveno odstranjuje 99,9% bakterija, virusa i mikroorganizama*, s njim možete očistiti sve vrste: od mramornih ploča, parketa i preproga.  
  Sale
  IMG-4931
  -20%
  zatvori

  POLTI parni čistač Vaporettino First

  59,92 
  Ručni parni čistač sa snažnim mlazom za temeljito čišćenje Vaporetto First je lagan i jednostavan parni čistač sa snažnim mlazom pare za brzo i temeljito čišćenje. Uz Vaporetto First možete parom čistiti različite površine u svom domu, uključujući ploče za kuhanje, plamenike, pločice i fuge, umivaonike i kupaonske elemente, radijatore, rolete, zavjese i biljke. Također je dobar prijatelj pri zamjeni sezonske odjeće jer pomaže osvježiti tkanine. Uz Vaporetto First, čist dom vam je na dohvat ruke.
  USISAVAČI
   Sale
   Forzaspira_D-Power_SR510_3-4accessori-scaled-1.jpg
   -21%
   zatvori

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira D-Power SR550

   259,00 
   Polti Forzaspira D-Power SR550 je bežični baterijski usisavač s dvostrukom funkcijom: uspravni i prijenosni usisavač. Digitalni motor i multi-ciklonski sustav s 4 razine filtracije osiguravaju visoku učinkovitost usisavanja na svim podovima, tepisima i podnim oblogama.
   • Dugotrajna litij-ionska baterija
   • Digitalni zaslon s upravljanjem na dodir
   • Duga autonomija rada
   • D-Power digitalni motor
   Sold out
   IMG-6325
   zatvori

   POLTI usisavač s vodenim filterom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care

   249,90 
   Usisavač bez vrećice s vodenim filterom i turbo funkcijom Usisavač sa sustavom vodenog filtriranja: Forzaspira Aqua Allergy Turbo Care idealan je usisavač za osobe koje pate od alergija jer zadržava i najsitnije čestice prašine kombiniranim djelovanjem filtracije vode i HEPA filtera. Praktičan je i jednostavan za korištenje: s kontrolnim gumbima na ručki možete odabrati 4 različite brzine, uključujući Turbo funkciju, za dubinsko i učinkovito čišćenje. U paketu je uključen širok raspon dodatne opreme za sve vaše potrebe.
   Sold out
   SR100-1.png
   zatvori

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR100

   249,00 
   Bežični baterijski usisavač 2 u 1 za usisavanje uz maksimalnu slobodu kretanja. Polti Forzaspira Slim SR100 praktičan je uspravni usisavač 2 u 1 koji se jednostavnim klikom pretvara u prijenosni usisavač za uklanjanje prljavštine i prašine i s najteže dostupnih mjesta. Omogućuje visoku učinkovitost i dugi vijek trajanja s tehnologijom ciklonskog usisavanja i litij-ionskom baterijom od 21,9 V. ▷ Dostupno i u zelenoj boji 
   Sale
   Forzaspira_D-Power_SR500_3-4accessori-1-scaled-1.jpg
   -20%
   zatvori

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira D-Power SR500

   239,20 
   Polti Forzaspira D-Power SR550 je bežični baterijski usisavač s dvostrukom funkcijom: uspravni i prijenosni usisavač. Digitalni motor i multi-ciklonski sustav s 4 razine filtracije osiguravaju visoku učinkovitost usisavanja na svim podovima, tepisima i podnim oblogama.
   • Dugotrajna litij-ionska baterija
   • Digitalni zaslon s upravljanjem na dodir
   • Duga autonomija rada
   • D-Power digitalni motor
    
   Sale
   IMG-5408-1.jpg
   -20%
   zatvori

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR110

   199,20 
   Lagan i praktičan usisavač koji doseže bilo gdje; ciklonska snaga i litij-ionska baterija od 21,9 V jamče visoke performanse i autonomiju do 50 minuta, za dulje čišćenje bez prekida. Opremljen motoriziranom četkom s LED svjetlima, pomaže vam pronaći i najskriveniju prljavštinu prilikom čišćenja svih podova u domu, uključujući tepihe. Forzaspira Slim SR110 je baterijski višenamjenski usisavač za uklanjanje prašine i s najteže dostupnih površina kao što su ormari i ladice, stolice i unutrašnjost automobila. ▷ Dostupno i u plavoj boji
   Sold out
   lecologico-nature-1-1300x1300
   zatvori

   POLTI usisavač s vodenim filterom Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care

   199,00 
   Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care je usisavač s vodenim filterom za koji je prikladan za alergičare, jer hvata najsitnije čestice prašine uz manje ponovnog ispuštanja iste u okoliš. Usisavač može usisavati krute tvari i tekućine, a snaga usisavanja može se podesiti na 4 brzine.
   Sale
   IMG-0956
   -20%
   zatvori

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B_Plus

   143,20 
   2u1 bežični usisavač, lagan i ergonomski usisavač za maksimalnu fleksibilnost tijekom korištenja. POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B_Plus vaš je novi saveznik u svakodnevnom čišćenju: lagan i jednostavan za korištenje te dopire svugdje zahvaljujući bežičnom djelovanju. 22,2 V litij-ionska baterija i ciklonska usisna tehnologija jamče visok učinak čišćenja i do 40 minuta autonomije rada. Podesiv na 2 brzine, pogodan je za sve vrste podova zahvaljujući motoriziranoj četkici s mekim vlaknima koja je posebno dizajnirana za prikupljanje i najsitnijih čestica. Mini turbo četka idealna je za sve vrste tkanina: madrace, fotelje, interijere automobila i uklanjanje dlake sa životinja.
   Sale
   IMG-0941
   -20%
   zatvori

   POLTI uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B

   127,20 
   2u1 baterijski usisavač, lagan i ergonomski usisavač za maksimalnu fleksibilnost tijekom korištenja. POLTI FORZASPIRA SLIM SR90B vaš je novi saveznik u svakodnevnom čišćenju: lagan i jednostavan za korištenje te dopire svugdje zahvaljujući bežičnom radu. 22,2 V litij-ionska baterija i ciklonska usisna tehnologija jamče visok učinak čišćenja i do 40 minuta autonomije rada. Podesiv na 2 brzine, pogodan je za sve vrste podova zahvaljujući motoriziranoj četkici s mekim vlaknima posebno dizajniranoj za prikupljanje i najsitnijih čestica.
   Sold out
   forzaspira_c115_1_1.jpg
   zatvori

   POLTI usisavač Forzaspira C115_PLUS

   125,00 
   Forzaspira C110_PLUS je ciklonski cilindrični usisavač bez vrećice koji se može pohvaliti snagom od 800 W i 45% * smanjenom potrošnjom. Kompaktne veličine i s bogatim izborom dodataka za brzo i učinkovito čišćenje. Četka s dva položaja omogućuje usisavanje tepiha i tepiha, a uz posebnu četku za parket ne morate se brinuti da ćete izgrebati osjetljive podove. Dva mala dodatka (usisni i uski nastavak) omogućuju usisavanje sofa, fotelja, jastuka i polica za knjige. A kada završite, C110_PLUS zauzima vrlo malo prostora i lako ga je pohraniti. Kompaktni ciklonski usisavač bez vrećica.  
   Sale
   polti-forzaspira-light-clean-main_1.jpg
   -20%
   zatvori

   POLTI usisavač Forzaspira Light&Clean

   111,20 
   Polti Forzaspira Light&Clean je 3-u-1 usisavač koji se može pretvoriti iz električnog usisavača u prijenosni usisavač s kablom. Sklopiva ručka i LED svjetla na četki omogućuju vam da pronađete i dohvatite i prljavštinu ispod namještaja.  
   Sale
   IMG_1419
   -20%
   zatvori

   POLTI usisavač Forzaspira C110_PLUS

   94,90 
   Kompaktni ciklonski usisavač bez vrećice. Forzaspira C110_PLUS je ciklonski cilindrični usisavač bez vrećice s 800 W snage i 45% * smanjenom potrošnjom energije. Kompaktne veličine i s bogatim izborom dodataka za brzo i učinkovito čišćenje. Četka s dva položaja omogućuje usisavanje tepiha i prostirki, a uz posebnu četku za parket ne morate brinuti da ćete izgrebati osjetljive podove. Dva mala dodatka (usisni i uski nastavak) omogućuju usisavanje kauča, fotelja, jastuka i polica za knjige. A kada završite, C110_PLUS zauzima vrlo malo prostora i lako ga je pohraniti.
   PARNI USISAVAČI
    Sold out
    IMG-2299
    zatvori

    POLTI parni usisavač Unico MCV85_Total Clean & Turbo

    839,00 
    Višenamjenski usisavač: usisava, čisti parom i suši Unico MCV85_Total Clean & Turbo dubinski čisti sve površine u domu: od podova do kauča, od prozora do kupaonica. Kombinira multiciklonsku tehnologiju usisavanja s prirodnom snagom pare, što ga čini posebnim na tri načina: usisavanje, čišćenje parom i sušenje. Unico je jednostavan za korištenje i još jednostavniji uz tri programa za čišćenje koji automatski postavljaju pravu količinu pare i vrijeme sušenja prilikom čišćenja parketa, tepiha i prozora. Unico ima poseban DODATAK za svaku površinu i funkciju: "Multibrush" četka za usisavanje, čišćenje parom i sušenje poda, "Mini turbo" četka za uklanjanje ljudske i životinjske dlake s kauča i jastuka, "2u1" četka za parno čišćenje presvlaka i prozora zahvaljujući integriranom dodatku za čišćenje prozora. Okomiti držač olakšava pomicanje usisavača u bilo kojem smjeru, bez potrebe za savijanjem kralježnice. Unico uključuje funkcije, dodatke i KARAKTERISTIKE pomoću kojih možete u potpunosti očistiti vaš dom.
    Sold out
    MCV80_Completo
    zatvori

    POLTI parni usisavač Unico MCV80_Total Clean & Turbo

    839,00 
    Višenamjenski usisavač: usisava, čisti parom i suši Unico MCV85_Total Clean & Turbo dubinski čisti sve površine u domu: od podova do kauča, od prozora do kupaonica. Kombinira multiciklonsku tehnologiju usisavanja s prirodnom snagom pare, što ga čini posebnim na tri načina: usisavanje, čišćenje parom i sušenje. Unico je jednostavan za korištenje i još jednostavniji uz tri programa za čišćenje koji automatski postavljaju pravu količinu pare i vrijeme sušenja prilikom čišćenja parketa, tepiha i prozora. Unico ima poseban DODATAK za svaku površinu i funkciju: "Multibrush" četka za usisavanje, čišćenje parom i sušenje poda, "Mini turbo" četka za uklanjanje ljudske i životinjske dlake s kauča i jastuka, "2u1" četka za parno čišćenje presvlaka i prozora zahvaljujući integriranom dodatku za čišćenje prozora. Okomiti držač olakšava pomicanje usisavača u bilo kojem smjeru, bez potrebe za savijanjem kralježnice. Unico uključuje funkcije, dodatke i KARAKTERISTIKE pomoću kojih možete u potpunosti očistiti vaš dom.
    Sale
    IMG_5090
    -25%
    zatvori

    POLTI parni usisivač s vodenim filterom Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence

    554,25 
    Parni usisavač s vodenim filterom za temeljito čišćenje doma korištenjem pare Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence je parni usisavač za usisavanje i čišćenje čitavog doma. Dva proizvoda u jednom pomažu u jednostavnijem čišćenju s 10 automatskih programa prilagođenih pojedinim površinama: podovi, parket, tepisi, sofe, slavine, kupaonski elementi, ogledala i prozori. Usisava suhu i tekuću prljavštinu. Osim toga, filtar za vodu pruža izvrsnu filtraciju prašine, a snagom pare pod visokim pritiskom možete oprati, ukloniti mrlje, odmastiti i temeljito očistiti cijeli dom.
    IMG-6889
    zatvori

    POLTI parni usisavač Vaporetto 3 Clean

    369,00 
    3-u-1 čistač za vaš dom: usisajte i očistite sve podove i perive površine parnim čistačem s mekom krpom prikladnom za sve vrste površina. Polti Vaporetto 3 Clean revolucionirao je svakodnevno čišćenje: sada možete usisati i očistiti sve podove parom u jednom potezu. Uz prijenosni parni čistač također možete temeljito tretirati sve površine za pranje kod kuće: slavine, kupaonske slavine, ploče za kuhanje, ogledala, prozore i još mnogo toga.  
    Sale
    lecoaspira-7-1300x1300
    -25%
    zatvori

    POLTI usisivač s vodenim filterom Vaporetto Lecoaspira FAV30

    359,25 
    Dvostruka funkcija parnog čistača: parni čistač i usisavač s filterom za vodu. Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 je poseban parni čistač s dvostrukom funkcijom: čisti parom i usisava pomoću vodenom filtrom. FAV30 koristi paru za čišćenje svih prostorija u kući, dok uz pomoć premosnog motora usisava suhu i tekuću prljavštinu. Dodatna oprema vam omogućuju izvrsno čišćenje.
    Sale
    Izdelek-brez-naslova-2023-10-31T094729.459
    -40%
    zatvori

    POLTI parni usisavač Vaporetto 3 Clean Blue

    239,40 
    3-u-1 čistač za vaš dom: usisajte i očistite sve podove i perive površine parnim čistačem s mekom krpom prikladnom za sve vrste površina. Polti Vaporetto 3 Clean Blue revolucionirao je svakodnevno čišćenje: sada možete usisati i očistiti sve podove parom u jednom potezu. Uz prijenosni parni čistač također možete temeljito tretirati sve površine za pranje kod kuće: slavine, kupaonske slavine, ploče za kuhanje, ogledala, prozore i još mnogo toga.  
    DODACI