Prikazuje se svih 4 rezultata

Show sidebar

POLTI Moppy Set, 2 univerzalne krpe od mikrovlakana

13,93 
Set se sastoji od dvije krpe od mikrovlakana, pogodne za sve vrste podova, kao i za okomite površine. Posebna mikrovlakana hvataju prljavštinu u jednom potezu i zadržavaju je, osiguravajući brzo i praktično čišćenje. Kompatibilno s Moppy-em, novim bežičnim rješenjem koje čisti vrućom parom i bez deterdženata.

POLTI Moppy set, 2 krpe od mikrovlakana za prozore i stakla

13,93 
Set od dvije visoko upijajuće krpice od mikrovlakana za čišćenje stakla, ogledala i okomitih površina s Polti Moppy-em. Set koji se sastoji od dvije mekane krpice od mikrovlakana za brzo i učinkovito čišćenje stakla, uključujući ogledala i okomite površine s Polti Moppy-em. Krpa za čišćenje uklanja prljavštinu i prašinu, a krpa za sušenje ostavlja površine sjajnima i bez mrlja. Potrebna su samo dva jednostavna koraka da biste u trenu dobili sjajno staklo i prozore: tretirajte krpu za čišćenje parom na postolju Polti Moppy kako biste uklonili prljavštinu i prašinu; zatim pričvrstite krpu za sušenje za potpunu završnu obradu bez mrlja. Kompatibilan s Moppy-em, novim bežičnim rješenjem koje čisti vrućom parom i bez deterdženata.

POLTI Moppy Kit, 2 krpe od mikrovlakana za osjetljive površine, drvo i parket

13,93 
Set od dvije mekane krpice od mikrovlakana za učinkovito čišćenje, čak i na najosjetljivijim površinama. Set sadrži dvije mekane krpice od mikrovlakana kojima možete učinkovito čistiti osjetljivije drvene i parketne podove uz Moppy. Prikladne su i za okomite površine kao što su drvena vrata i ormari. Sadrže duga i ultra upijajuća vlakna koja kombiniraju učinkovitost Moppyja s mekoćom posebnih mikrovlakana za nježno, ali učinkovito čišćenje. Kompatibilno s Moppy-em, novim bežičnim rješenjem koje čisti vrućom parom i bez deterdženata.
zatvori

POLTI Moppy, 20 elektrostatičkih krpica za prašinu

3,99 
Jednostavno uklonite prašinu. Elektrostatičke krpe postavljene na Moppy široku glavu, brzo i učinkovito hvataju i zadržavaju prašinu, kosu i životinjsku dlaku.