PARNE POSTAJE

  POLTI parna postaja La vaporella XT120C

  279,30 
  Polti La Vaporella XT120C je stanica za glačanje s ugrađenim visokotlačnim kuhalom za vodu s najsuvremenijom tehnologijom, razvijenom i proizvedenom u Italiji, koja ne odustaje od jednostavnosti korištenja, trajnosti i učinkovitosti, kako u smislu korištene energije i resursa. Dizajniran za dugotrajan rad: izvrsna učinkovitost kotla od 8,5 bara bez održavanja za uštedu i dugotrajnu upotrebu. Za održivu budućnost.
  Rasprodano
  XB60C-La_Vaporella
  zatvori

  POLTI parna postaja La Vaporella XB60C

  269,00 
  La Vaporella, novo glačalo "Made in Italy" za glačanje na jednostavan i brz način, zahvaljujući snažnom kotlu s tlakom od 6,7 BAR s neograničenom autonomijom i pumpom od 15 BAR. La Vaporella ima snažan kotao s inovativnom tehnologijom NO CALC LONG LIFE BOILER, koja sprječava negativne učinke kamenca za duži životni vijek bez održavanja, osiguravajući maksimalnu pouzdanost tijekom vremena. Osim toga, inovativna površina za glačanje s patentiranom tehnologijom 360 ° FLUID CURVE, zaobljena i višesmjerna, uklonit će i najzahtjevnije nabore: za vrhunski učinak u rekordnom vremenu.

  POLTI parna postaja La Vaporella XT100C

  244,30 
  Pouzdana, moćna i inteligentna: vrhunske performanse bez održavanja uz uštedu truda i vremena. La Vaporella je s vama od 1978. do danas. Do La Vaporelle glačanje nikada nije bilo brže i jednostavnije! Novo glačalo “Made in Italy” sa snažnim kotlom i tlakom pare do 7,5 BAR i pumpom od 15 BAR, omogućuje vam profesionalno glačanje svih vrsta tkanina, zahvaljujući savršenoj kombinaciji temperature i pare sa 6 unaprijed postavljenih programa, uključujući i ekskluzivnu UNIVERZALNU funkciju. Jedinstvena površina za glačanje s inovativnom i patentiranom višesmjernom tehnologijom 360 ° FLUID CURVE za uklanjanje jakih bora. La Vaporella ima snažan kotao s inovativnom tehnologijom NO CALC LONG LIFE BOILER, koja sprječava negativne učinke kamenca za dulji vijek trajanja bez održavanja, osiguravajući maksimalnu pouzdanost tijekom vremena.
  Rasprodano
  IMG-6340
  zatvori

  POLTI parna postaja Vaporella Super Pro

  229,00 
  Parna postaja za glačanje s ugrađenim parnim kotlom, sigurnosnim čepom i profesionalnim glačalom jednostavnim za korištenje i pohranu. Vaporella Super Pro ima praktičan klizni poklopac koji nudi potpunu zaštitu od kapljica i prašine. Kao i profesionalna glačala koja se koriste u praonicama rublja, glačalo Vaporella Super Pro s visokom aluminijskom pločom s rupicama koncentriranim na vrhu i ručkom od pluta uvijek pruža besprijekorne rezultate. Čvrsta ručka za prenošenje olakšava transport. Temperatura i količina pare mogu se podesiti za savršeno glačanje bilo koje tkanine.
  Rasprodano
  polti-vaporella-instant-5050-3-4-retro.jpg
  zatvori

  POLTI parna postaja Instant VI50.50

  219,84 
  Polti Vaporella Instant je inovativna, moderna i tehnološka pegla na paru s neograničenom autonomijom i pumpom od 8 bara. Instant para, savršeni rezultati zajamčeni. Dizajniran da traje cijeli život i štedi novac.  
  Rasprodano
  polti-vaporella-instant-5030-3-4-retro_1
  zatvori

  POLTI parna postaja Instant VI50.30

  199,00 
  Polti Vaporella Instant je inovativna, moderna i tehnološka pegla na paru s neograničenom autonomijom i pumpom od 8 bara. Instant para, savršeni rezultati zajamčeni. Dizajniran da traje cijeli život i štedi novac.  
  Rasprodano
  Vaporella_2HP_.jpeg
  zatvori

  POLTI postaja Vaporella 2H Professional

  179,90 
  Polti Vaporella 2H Professional brine o vašoj odjeći od 1978. godine. Vintage dizajn, ručka od pluta, aluminijska daska za glačanje s rupama koncentriranim na vrhu i bočni gumb za paru izdvajaju ga od ostalih stanica za glačanje.  
  Rasprodano
  Vaporella_Simply_SV12
  zatvori

  POLTI parna postaja Vaporella Simply VS10.12

  139,00 
  Parno glačalo s neograničenom autonomijom i velikim zasebnim spremnikom za jednostavno i brzo glačanje. U usporedbi s tradicionalnim glačalima, pruža izvrsne rezultate u vrlo kratkom vremenu, jer se zagrijava za samo 2 minute, a ima i veliki odvojivi spremnik od 1,5 L koji se može napuniti u bilo kojem trenutku. Njegov kompaktan dizajn osigurava najjednostavniju upotrebu. Snažno povećanje količine pare izglađuje nabore u jednom prijelazu, a pomoću ECO funkcije možete smanjiti potrošnju struje i vode. Vaporella Simply: jednostavno i brzo!
  Rasprodano
  V.LLA_505_PRO_2015
  zatvori

  POLTI parna postaja Vaporella 505_PRO

  119,00 
  Parna postaja za glačanje s ugrađenim visokotlačnim parnim kotlom, za pravo profesionalno glačanje. Parna postaja za glačanje s kotlom sa sigurnosnim poklopcem i profesionalnim glačalom jednostavna je za pohranu. Zahvaljujući visokotlačnom kotlu, Vaporella 505 Pro stvara jaku, suhu, stalnu paru, koja osigurava besprijekorno glačanje svih tkanina. Nema gumba za podešavanje pare: samo "klik" za uključivanje uređaja i spremni ste za glačanje bilo kojeg odjevnog predmeta u samo nekoliko minuta. Rupice na vrhu aluminijske površine za glačanje usmjeravaju jak mlaz pare na najtvrdokornije nabore za savršene rezultate u jednom potezu.

  POLTI parna postaja Vaporella 535 Eco_Pro

  97,30 
  Parna postaja za glačanje u ugrađenom visokotlačnom parnom kotlu, za pravo profesionalno glačanje. Parna postaja za glačanje s bojlerom sa sigurnosnim poklopcem i profesionalnim glačalom koje se lako sprema. Zahvaljujući visokotlačnom kotlu, Vaporella 535 Eco_Pro stvara snažnu, suhu, konstantnu paru koja osigurava besprijekorno glačanje svih tkanina. Nema gumba za podešavanje pare: samo "kliknite" da uključite uređaj i spremni ste za glačanje bilo kojeg odjevnog predmeta u samo nekoliko minuta. Rupe, koncentrirane na vrhu aluminijske površine za glačanje, usmjeravaju snažan mlaz pare na najtvrdokornije nabore za savršene rezultate u jednom potezu. Aktiviranjem Eco funkcije moguće je uštedjeti 10% energije i 25% vode*.  
  GLAČALA
   Rasprodano
   Vaporella_Vertical_Styler
   zatvori

   Polti parno glačalo Vaporella Vertical Styler GSF60

   199,00 
   Vaporella Vertical Style okomito glačalo na paru, spremno za manje od minute, idealno za osvježavanje tkanina, uklanjanje nabora i uklanjanje mirisa s kućnog tekstila. Višenamjenska vješalica podesiva po visini pomaže vam da udobno tretirate različite vrste odjeće i tkanina. Veliki uklonjivi spremnik za vodu od 2 litre daje vam neograničenu autonomiju rada; 6 postavki pare omogućuju vam da Vaporella Vertical Styler učinite prikladnim za sve tkanine, od najosjetljivijih do najotpornijih.
   ferro-stiro-accessorio-pulitore-vapore-vaporetto_1.jpeg
   zatvori

   POLTI Fluid Curve glačalo za Polti Vaporetto PRO

   99,00 
   Dodatak za glačanje Fluid Curve idealan je dodatak za pretvaranje vašeg parnog čistača u snažno bojlersko glačalo za vašu odjeću. Zahvaljujući snazi ​​pare, dovoljan je jedan potez za nježno izglađivanje nabora i na najzahtjevnijim tkaninama. Priložen uz kompatibilne modele, dodatak za glačanje idealan je za sve tkanine, čak i one najosjetljivije. Inovativna i patentirana tehnologija 360° FLUID CURVE aluminijske ploče s dvostrukim keramičkim premazom osigurava izvrsne rezultate: glačanje bez napora u svim smjerovima. Možete glačati i okomito, osvježiti zavjese, kapute, jakne i ukloniti neugodne mirise. Uključena je željezna prostirka za odmor.
   Rasprodano
   IMG-2034
   zatvori

   POLTI parno glačalo Vaporella Quick & Slide QS220

   99,00 
   Praktično i brzo, jednostavno izglačajte sve tkanine Polti Vaporella Quick & Slide zadovoljava potrebe onih koji traže PRAKTIČNE, BRZE i UDOBNE proizvode za njegu svoje odjeće. Inovativni rotirajući uređivač temperature - rotacijsko upravljanje - i digitalni zaslon omogućuju vam jednostavan odabir 4 programa glačanja. PRO-STEAM ploča s 485 rupa pruža izvrsnu raspodjelu pare, a keramički premaz pruža maksimalnu glatkoću za jednostavno glačanje svih vrsta tkanina.

   POLTI parno glačalo Vaporella Quick & Slide QS210

   69,30 
   Praktično i brzo, jednostavno izglačajte sve tkanine Polti Vaporella Quick & Slide zadovoljava potrebe onih koji traže PRAKTIČNE, BRZE i UDOBNE proizvode za njegu svoje odjeće. Inovativni rotirajući uređivač temperature - rotacijsko upravljanje - i digitalni zaslon omogućuju vam jednostavan odabir 4 programa glačanja. PRO-STEAM ploča s 485 rupa pruža izvrsnu raspodjelu pare, a keramički premaz pruža maksimalnu glatkoću za jednostavno glačanje svih vrsta tkanina.

   POLTI putno parno glačalo Vaporella Vertical Styler GSM20

   48,93 
   Vaporella Vertical Styler GSM20 je prijenosni, lagani i kompaktni uređaj na paru za glačanje odjeće koji je spreman za korištenje u manje od minute i idealan je za održavanje odjeće urednom u samo nekoliko minuta. Zagrijana ploča obložena keramikom omogućuje uklanjanje malih nabora u jednom potezu; za optimalne rezultate i na otpornim tkaninama kao što su pamuk ili lan. Rotirajuća glava omogućuje udobno glačanje vodoravno i okomito. Zaslon osjetljiv na dodir omogućuje odabir do 3 različite razine pare i temperature jednim dodirom, a inovativna SMART SENSOR TECHNOLOGY prepoznaje kontakt i aktivira paru samo kada koristite proizvod. Zahvaljujući svojoj praktičnoj putnoj torbi, Vaporella Vertical Styler nezaobilazan je suputnik, za besprijekoran izgled u svakoj prilici.

   POLTI parno glačalo Vaporella Quick & Comfort QC110

   48,30 
   Parno glačalo s mekom dodirnom pločom i ručnom kontrolom temperature. Polti Vaporella Quick & Comfort je parno glačalo koje vam omogućuje ugodno glačanje svih tkanina. Ručka glačala je vrlo udobna zbog meke podstave iznutra. Radi s vodom iz slavine, što osigurava jednostavno korištenje.
   STALAKI ZA SUŠENJE RUBLJA
    Rasprodano
    stendibiancheria-allungo-naturale-xl_1_1-1
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja ALLUNGO drvo

    446,00 
    Allungo stalak za sušenje rublja tvrtke Foppapedretti nudi 30 metara korisne žice za sušenje. Idealan je za vješanje rublja, plahti i stolnjaka. Allungo ima bočna krila koja se također zasebno otvaraju, ovisno o količini rublja koje objesite. Čvrsta je i dugotrajna zahvaljujući strukturi lakiranog masivnog drva bukve koje je dostupno u dvije boje: prirodnoj i orah. Kada je zatvoren, stoji samostalno i zauzima vrlo malo mjesta: samo 19 cm! Također se lako pomiče zahvaljujući 6 okretnih kotača.  
    Rasprodano
    stendibiancheria-ursus-naturale-xl_1_1.jpeg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja URSUS

    307,00 
    Drveni sklopivi stalak za rublje Ursus tvrtke Foppapedretti može se prilagoditi prema količini i vrsti rublja koje želite objesiti. Zapravo, središnji gornji dio može se postaviti na dvije različite visine: u sredini za manje glomaznu odjeću ili na vrhu za vješanje plahti i zavjesa. Osim toga, neovisna bočna krila mogu se nagnuti i otvoriti čak i samo djelomično. Ursus nudi 33 metra korisne žice za vješanje rublja, a u zatvorenom stanju stoji samostalno i zauzima vrlo malo mjesta: samo 18 centimetara. Ursus se također lako pomiče, zatvoren i s obješenim rubljem, zahvaljujući 4 okretna kotača (dva s kočnicama). Čvrsta konstrukcija od lakiranog bukovog drva.

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja SUPERGULLIVER Aluminij

    299,25 
    Stalak za rublje SuperGulliver idealan je za sušenje velikih količina rublja: nudi dobrih 35 metara korisne žice za sušenje i ima izdržljivu šipku za vješalice, lako može nestati kada vam ne treba. Vrlo je stabilan zahvaljujući svojoj masivnoj drvenoj strukturi s obojanim aluminijskim šipkama, ali se u isto vrijeme vrlo lako pomiče zahvaljujući svoja 4 okretna kotača, od kojih 2 imaju kočnicu. SuperGulliver se može otvoriti prema potrebi: bočni i prednji krakovi zapravo su neovisni. U zatvorenom stanju stoji samostalno i zauzima samo 14 cm! SuperGulliver je također dostupan u verziji s bijelo lakiranom aluminijskom strukturom, pogodnom za vanjsku upotrebu.
    Rasprodano
    stendibiancheria-supergulliver-legno-massiccio-xl_2.jpg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja SUPERGULLIVER Drvo

    294,00 
    Stalak za rublje SuperGulliver idealan je za sušenje velikih količina rublja: nudi dobrih 35 metara korisne žice za sušenje i ima izdržljivu šipku za vješalice, lako može nestati kada vam ne treba. Vrlo je stabilan zahvaljujući svojoj masivnoj drvenoj strukturi s obojanim aluminijskim šipkama, ali se u isto vrijeme vrlo lako pomiče zahvaljujući svoja 4 okretna kotača, od kojih 2 imaju kočnicu. SuperGulliver se može otvoriti prema potrebi: bočni i prednji krakovi zapravo su neovisni. U zatvorenom stanju stoji samostalno i zauzima samo 14 cm! SuperGulliver je također dostupan u verziji s bijelo lakiranom aluminijskom strukturom, pogodnom za vanjsku upotrebu.
    stenbibiancheria-gulliver-legno-massiccio-xl_1.jpg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja GULLIVER Drvo

    257,00 
    Sklopivi drveni stalak za sušenje rublja Gulliver by Foppapedretti može se prilagoditi prema količini rublja koju želite objesiti. Kada vam ne treba, sklopi se na vrlo malo prostora, zauzima samo 14 centimetra...i samo stoji tamo! Gulliver ima 27 metara žice za vješanje rublja, a zahvaljujući neovisnim bočnim i prednjim krakovima otvara se prema količini rublja. Konstrukcija je izrađena od punog drva, ali postoji i bijelo lakirana aluminijska verzija pogodna za vanjsku upotrebu. Gulliver se lako kreće zahvaljujući 4 robusna okretna kotača (uključujući 2 s kočnicama) i obojenim aluminijskim polugama, što ga čini čvrstim i otpornim. Paket uključuje šest "Cloth" štipaljki u boji koje se mogu spremiti u praktičnu ladicu koja se nalazi s jedne strane užeta za rublje. Suknene štipaljke dostupne su i zasebno. Gulliverove prednosti su:
    • 27 metara žice za vješanje rublja
    • Čvrst i stabilan: čak i kada je zatvoren stoji samostalno
    • U zatvorenom stanju zauzima samo 14 centimetara i lako "nestaje" čak i iza vrata
    • Zahvaljujući neovisnim bočnim i prednjim krakovima, otvara se prema količini rublja koju želite objesiti
    • Lako se pomiče zahvaljujući okretnim kotačima

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja GULLIVER Aluminij

    179,90 
    Sklopivi drveni stalak za sušenje rublja Gulliver by Foppapedretti može se prilagoditi prema količini rublja koju želite objesiti. Kada vam ne treba, sklopi se na vrlo malo prostora, zauzima samo 14 centimetra...i samo stoji tamo! Gulliver ima 27 metara žice za vješanje rublja, a zahvaljujući neovisnim bočnim i prednjim krakovima otvara se prema količini rublja. Konstrukcija je izrađena od punog drva, ali postoji i bijelo lakirana aluminijska verzija pogodna za vanjsku upotrebu. Gulliver se lako kreće zahvaljujući 4 robusna okretna kotača (uključujući 2 s kočnicama) i obojenim aluminijskim polugama, što ga čini čvrstim i otpornim. Paket uključuje šest "Cloth" štipaljki u boji koje se mogu spremiti u praktičnu ladicu koja se nalazi s jedne strane užeta za rublje. Suknene štipaljke dostupne su i zasebno. Gulliverove prednosti su:
    • 27 metara žice za vješanje rublja
    • Čvrst i stabilan: čak i kada je zatvoren stoji samostalno
    • U zatvorenom stanju zauzima samo 14 centimetara i lako "nestaje" čak i iza vrata
    • Zahvaljujući neovisnim bočnim i prednjim krakovima, otvara se prema količini rublja koju želite objesiti
    • Lako se pomiče zahvaljujući okretnim kotačima
    Rasprodano
    stendibiancheria-stendipiu-bianco-xl_1.jpg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja STENDIPIÙ White

    160,00 
    STENDIPIÙ sklopivi drveni stalak za rublje Foppapedretti ima sklopivi sustav otvaranja na dvije visine. Pogodan je za manje količina rublja u malim prostorima. Stendipiù se potpuno zatvara i zauzima minimalan prostor za jednostavno spremanje kada vam ne treba. Konstrukcija je izrađena od punog lakiranog bukovog drveta. Prednosti Standipiù su:
    • Pogodan za male prostore
    • Može se koristiti na dvije različite visine
    • Stabilna i robusna konstrukcija od punog drva
    Rasprodano
    stendibiancheria-stendipiu-naturale-xl_1_1.jpg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja STENDIPIÙ

    152,00 
    STENDIPIÙ sklopivi drveni stalak za rublje Foppapedretti ima sklopivi sustav otvaranja na dvije visine. Pogodan je za manje količina rublja u malim prostorima. Stendipiù se potpuno zatvara i zauzima minimalan prostor za jednostavno spremanje kada vam ne treba. Konstrukcija je izrađena od punog lakiranog bukovog drveta. Prednosti Standipiù su:
    • Pogodan za male prostore
    • Može se koristiti na dvije različite visine
    • Stabilna i robusna konstrukcija od punog drva
    Rasprodano
    stendipanni-octopus-naturale-xl_1_1.jpg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja OCTOPUS

    147,00 
    Stalak za sušenje Octopus Foppapedretti je kompaktan i funkcionalan. Radijalna stalak za sušenje ima 18 nezavisnih uklonjivih nosača izrađenih od prirodnog lakiranog masivnog drva bukve. Struktura elegantnog i promišljenog dizajna izrađena je od bijelog PVC-a i prirodnog drva. Otvorena je jako velika, pogodna za manje rublje, a zatvorena se sklapa i zauzima jako malo mjesta te je laka za nošenje i spremanje.
    Rasprodano
    stendibiancheria-ciak-bianco-noce-xl-01_1.jpg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja CIAK bijela/orah

    146,00 
    Ciak sklopivi drveni stalak za rublje tvrtke Foppapedretti nudi 14 metara žice korisne za vješanje odjeće. A kada je zatvoren, zauzima vrlo malo mjesta: samo 11 centimetara. Struktura punog bukovog drva čvrsta je i lagana zahvaljujući bijelo lakiranim ili anodiziranim aluminijskim komponentama. Dostupan u nekoliko kombinacija boja!  
    Rasprodano
    carrello-portabiancheria-angel-noce-xl_1_1.jpeg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI košara za rublje ANGEL

    131,00 
    Drvena kolica za rublje Angel tvrtke Foppapedretti vrlo su kompaktna i zauzimaju malo prostora kada su sklopljena. Velika pamučna torba (dostupna i kao dodatni dio) može se skinuti i prati. Lako se pomiče na gumenim kotačima otpornim na ogrebotine. Konstrukcija je izrađena od punog bukovog drveta.

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja CIAK Aluminij/Natur

    102,20 
    Ciak sklopivi drveni stalak za rublje tvrtke Foppapedretti nudi 14 metara žice korisne za vješanje odjeće. A kada je zatvoren, zauzima vrlo malo mjesta: samo 11 centimetara. Struktura punog bukovog drva čvrsta je i lagana zahvaljujući bijelo lakiranim ili anodiziranim aluminijskim komponentama. Dostupan u nekoliko kombinacija boja!

    FOPPAPEDRETTI zidni stalak za sušenje rublja TUB8

    58,80 
    Stalak za sušenje Tub8 tvrtke Foppapedretti je zidni stalak za sušenje s 8 krakova koji se mogu izvući u isto vrijeme. Izrađene su od prirodnog lakiranog masivnog drveta bukve. Drvena konstrukcija prekrivena je bijelim ABS materijalom kako bi se prilagodila dekoru svakog doma. Prednosti Tub8 su:
    • Elegantan i bitan dizajn, lako se prilagođava svakoj vrsti namještaja
    • Idealno za manje rublje
    • Kada je zatvoren, izgleda kao komad namještaja, a ne dodatak

    FOPPAPEDRETTI stalak za sušenje rublja PLUS

    47,60 
    Stalak za sušenje Plus tvrtke Foppapedretti radijatorski je stalak za sušenje opremljen spremnikom koji se može ukloniti za ovlaživanje prostorije. Izrađena od bijelog ABS materijala, sa 6 samostalnih izvlačnih krakova od prirodno lakiranog masivnog drveta bukve, sa kukicom za kačenje na radijator. Prednosti Plusa su:
    • Dvostruka funkcija: sušilica i ovlaživač zraka
    • Elegantan i bitan dizajn prikladan za sve vrste domova
    • Čvrst i dugovječan zahvaljujući kvaliteti materijala
    Rasprodano
    molletta-bucato-clothy-xl-01.jpeg
    zatvori

    FOPPAPEDRETTI štipaljke za rublje CLOTHY

    5,80 
    Clothy tvrtke Foppapedretti je revolucionarna štipaljka za rublje bez opruge u jednom kalupu, idealna za potpuno sigurno vješanje rublja.
    GLAČALNE DASKE
     Rasprodano
     stir8-1.png
     zatvori

     FOPPAPEDRETTI daska za glačanje STIR8 White

     274,50 
     Drvena daska za glačanje Stir8 tvrtke Foppapedretti je ormarić sa sklopivom daskom za glačanje izrađen od bukve. Uz minimalistički i moderan dizajn, lako se pomiče zahvaljujući kotačima koji ne grebu vaše podne obloge. Prednosti Stir8 su:
     • Daska za glačanje “nestaje” i pretvara se u ormarić
     • Čvrsta struktura, ali u isto vrijeme lagana
     • Lako prenosiv
     • Minimalistički i moderan dizajn
     • Za još ugodnije glačanje tu su i dodaci koje je Foppapedretti kreirao za svoje daske za glačanje
      
     Rasprodano
     asse-da-stiro-stir8-naturale-xl_1.jpg
     zatvori

     FOPPAPEDRETTI daska za glačanje STIR8

     274,50 
     Drvena daska za glačanje Stir8 tvrtke Foppapedretti je ormarić sa sklopivom daskom za glačanje izrađen od bukve. Uz minimalistički i moderan dizajn, lako se pomiče zahvaljujući kotačima koji ne grebu vaše podne obloge. Prednosti Stir8 su:
     • Daska za glačanje "nestaje" i pretvara se u ormarić
     • Čvrsta struktura, ali u isto vrijeme lagana
     • Lako prenosiv
     • Minimalistički i moderan dizajn
     • Za još ugodnije glačanje tu su i dodaci koje je Foppapedretti kreirao za svoje daske za glačanje
      

     FOPPAPEDRETTI daska za glačanje ASSO White

     273,70 
     ASSO drvena daska za glačanje je povijesna daska za glačanje izrađena od punog bukovog drva koja se može sklopiti u mali format. Pravo bogatstvo talijanskih domaćica od 1980-ih. Dizajniran da pruži maksimalnu udobnost, Asso je izvrstan saveznik za održavanje reda u kući. Kada se ne koristi, potpuno se zatvara, zauzima minimalno prostora, a pegla ostaje na mjestu. Dva gumena kotača omogućuju vam da ga lako pomičete. Daska za glačanje s ventilacijskim otvorima za sprječavanje kondenzacije prilikom glačanja podstavljena je dezeniranom pamučnom presvlakom s aluminijskim prahom “laCopertina” koja je otporna na visoke temperature, dok je podstava izrađena od 100% poliestera.

     FOPPAPEDRETTI daska za glačanje ASSO

     260,40 
     ASSO drvena daska za glačanje je povijesna daska za glačanje izrađena od punog bukovog drva koja se može sklopiti u mali format. Pravo bogatstvo talijanskih domaćica od 1980-ih. Dizajniran da pruži maksimalnu udobnost, Asso je izvrstan saveznik za održavanje reda u kući. Kada se ne koristi, potpuno se zatvara, zauzima minimalno prostora, a pegla ostaje na mjestu. Dva gumena kotača omogućuju vam da ga lako pomičete. Daska za glačanje s ventilacijskim otvorima za sprječavanje kondenzacije prilikom glačanja podstavljena je dezeniranom pamučnom presvlakom s aluminijskim prahom "laCopertina" koja je otporna na visoke temperature, dok je podstava izrađena od 100% poliestera.
     Rasprodano
     likalna deska ASSAI 4.0
     zatvori

     FOPPAPEDRETTI daska za glačanje ASSAI 4.0

     239,00 
     Nova daska za glačanje od drveta Assai 4.0 marke Foppapedretti je obnovljena verzija najbolje prodavanog proizvoda Foppapedretti u 40 godina uspjeha. Assai 4.0 ima strukturu od masivnog drva s certifikatom FSC, zaobljenim oblicima i novim odlagalištem za glačalo s drvenim okvirom i podlogom od silikonske gume. Assai 4.0 je čvrsta, ali istovremeno lagana i jednostavna za premještanje zbog praktičnih kotača. Kada je sklopljena, stoji samostalno i zauzima vrlo malo prostora te se može postaviti bilo gdje. Vrlo je praktična i funkcionalna jer se prilagođava svim potrebama: površina za glačanje s prozračnim rupama koje sprječavaju kondenzaciju, podesiva je na tri visine za maksimalnu udobnost. Ima prikladnu donju policu za rublje. Marku TÜV SÜD potvrđuje i certificira sigurnost proizvoda. Certifikat TÜV SÜD (međunarodna organizacija za testiranje i certificiranje koja osigurava sigurnost i kvalitetu proizvoda).
     Rasprodano
     asse-da-stiro-assai-bianco-xl_1
     zatvori

     FOPPAPEDRETTI daska za glačanje ASSAI Bijela

     238,50 
     Drvena daska za glačanje ASSAI tvrtke Foppapedretti svojom strukturom od punog drva zauzima vrlo malo prostora. Kada je zatvoren, stoji samostalno i lako se pomiče zahvaljujući kotačićima otpornim na ogrebotine. Vrlo je praktičan i funkcionalan, prilagođava se svakoj potrebi: daska za glačanje s otvorima za zrak koji sprječavaju kondenzaciju može se namjestiti u tri visine Daska za glačanje s ventilacijskim otvorima koji sprječavaju kondenzaciju prilikom glačanja podstavljena je dezeniranom pamučnom navlakom s aluminijskim prahom "laCopertina" koja je otporna na visoke temperature, dok je podstava izrađena od 100% poliestera.
     Rasprodano
     asse-da-stiro-assai-naturale-xl_1_1.jpeg
     zatvori

     FOPPAPEDRETTI daska za glačanje ASSAI

     215,00 
     Drvena daska za glačanje ASSAI tvrtke Foppapedretti svojom strukturom od punog drva zauzima vrlo malo prostora. Kada je zatvoren, stoji samostalno i lako se pomiče zahvaljujući kotačićima otpornim na ogrebotine. Vrlo je praktičan i funkcionalan, prilagođava se svakoj potrebi: daska za glačanje s otvorima za zrak koji sprječavaju kondenzaciju može se namjestiti u tri visine Daska za glačanje s ventilacijskim otvorima koji sprječavaju kondenzaciju prilikom glačanja podstavljena je dezeniranom pamučnom navlakom s aluminijskim prahom "laCopertina" koja je otporna na visoke temperature, dok je podstava izrađena od 100% poliestera.
     Rasprodano
     asse-da-stiro-stretching-naturale-bianco-xl.jpg
     zatvori

     FOPPAPEDRETTI daska za glačanje STRETCHING

     158,00 
     STRECHING sklopiva drvena daska za glačanje tvrtke Foppapedretti s praktičnom policom za pranje rublja. Stabilan i funkcionalan dizajn zauzima vrlo malo prostora. Kada je zatvoren samo 15 centimetara. Masivna konstrukcija izrađena je od masivnog drveta bukve i aluminija. Prednosti STRETCHING daske za glačanje su:
     • U sklopljenom stanju zauzima samo 15 centimetara
     • Čvrsta struktura, ali u isto vrijeme lagana
     • Prostrana pamučna polica za rublje
     • Minimalistički i moderan dizajn

     FOPPAPEDRETTI prijenosna daska za glačanje STIROFAST

     66,43 
     Sklopiva daska za glačanje Stirofast marke Foppapedretti također je pogodna za putovanja. Praktična i funkcionalna, lako se prenosi u priloženoj torbi. Čvrsta površina za glačanje od topolovog drva s prozračnim rupama sklapa se te zauzima vrlo malo prostora. Stirofast također ima praktičnu izvlačnu rešetku za odlaganje glačala i kuku za vješanje. Prednosti Stirofasta su: - mini daska za glačanje koja uključuje svu udobnost i praktičnost - lagana i praktična za nošenje zahvaljujući priloženoj torbi - čvrsta i trajna zbog konstrukcije od lakiranog bukovog drva - Marka TÜV SÜD jamči i certificira sigurnost proizvoda. - Certifikat TÜV SÜD (međunarodna organizacija za testiranje i certifikate, koja jamči sigurnost i kvalitetu proizvoda). Površina za glačanje od topolovog drva s prozračnim rupama za sprječavanje kondenzacije tijekom glačanja sklapa se i prekrivena je “laCopertina small” od pamuka i prašine aluminija otporne na visoke temperature, dok je “ilMollettone small” od 100% poliestera umetnut između “laCopertina small” i površine za glačanje kako bi se zaštitila od vrućine glačala.

     POLTI daska za glačanje Vaporella Essential

     62,30 
     Vaporella Essential idealna je daska za glačanje ako tražite svoje prvo iskustvo parnim glačalom s kotlom. Zahvaljujući ojačanom okviru, lagana je i stabilna, a polica za odlaganje omogućuje sigurno pohranjivanje glačala. Mrežasti okvir i pamučna navlaka propuštaju paru i sprječavaju da se odjeća smoči. Kada završite s glačanjem, Vaporella Essential iznimno je praktičan za spremanje, a sigurnosni sustav sprječava slučajno otvaranje.
     Rasprodano
     accessorio-lostiramaniche-naturale-xl-01.jpeg
     zatvori

     FOPPAPEDRETTI daska za peglanje rukava LOSTIRAMANICHE

     42,00 
     LoStiramaniche tvrtke Foppapedretti drveni je alat za glačanje za jednostavno glačanje rukava odjeće poput košulja.

     FOPPAPEDRETTI daska za peglanje rukava LOSTIRAGONNE

     33,04 
     LoStiragonne tvrtke Foppapedretti je alat za glačanje s čvrstim vrhom za jednostavno glačanje suknji i drugih malih odjevnih predmeta

     FOPPAPEDRETTI navlaka za dasku za glačanje

     18,41 
     Foppapedrett navlaka za dasku za glačanje je tiskani i prethodno rastegnuti premaz od pamuka i aluminijskog praha koji prekriva površinu daske za glačanje. Navlaka je otporna na visoke temperature, zamjena je kompatibilna s modelima dasaka za glačanje: Asso, Assai, loStiro, Snello, Assistente, Stiraemolla, Stireria, Facile, Tistira, Stirolight, Kosmos, Agile, Benstiro, Stiroben, Sistira ( 101 x 49 cm).
     DODACI