Prikazuje se svih 12 rezultata

Show sidebar

POLTI parni čistač Vaporetto SV660_Style

157,60 
2 u 1 parni čistač s ugrađenim prijenosnim čistačem za potpuno čišćenje cijelog doma. Polti Vaporetto SV660_Style je novi parni mop 2 u 1 s učinkovitim, snažnim i elegantnim talijanskim dizajnom: parni stil za čišćenje i dezinfekciju svih površina za pranje i svih podova, uključujući tepihe.

POLTI parni čistač Vaporetto SV450_Double

118,00 
Super opremljen 2 u 1 parni mop za sve prostore u vašem kućanstvu. Vaporetto SV450_Double je parni mop 2 u 1 dizajniran za čišćenje svih kućanskih površina: u jednom potezu postaje ručni čistač za učinkovito i brzo tretiranje svih površina, uklanjajući i uništavajući 99,9% mikroba i bakterija. * Širok raspon dodataka i posebna Vaporforce četka omogućuju čišćenje čak i teško dostupnih kutova i osiguravaju savršenu higijenu zahvaljujući prirodnoj snazi ​​pare.

POLTI parni čistač Moppy Black Premium

118,00 
Maskota čistoće s dodatnom opremom: čisti i dezinficira snagom pare! Polti Moppy sastoji se od postaje za punjenje koja natapa krpu parom te laganog i okretnog mopa od eloksiranog aluminija koji dopire i do najteže dostupnih mjesta. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina te uklanja i uništava 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata. Moppy je instant, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potrebu za kantom, naporne i teške pokrete, a vaše ruke uvijek održava čistima i suhima. ❗️Odabrani proizvod mjeseca u suradnji s tvrtkom Polti snižen je -40% do 31.7.2023. Ova promocija je izvanredna, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

POLTI parni čistač Moppy White

102,90 
Uz Moppy ćete uživati u bežičnom iskustvu i prirodnoj učinkovitosti pare. Moppy je precizan, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potrebu za korištenjem kante i otežanog kretanja uz dodatnu pogodnost da vaše ruke uvijek budu čiste i suhe. Moppy se sastoji od postaje za punjenje koja krpu ispunjava parom i laganog i okretnog bežičnog mopa od eloksiranog aluminija koji doseže sve kutove i zaobilazi prepreke. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina, te uklanja i ubija 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata.

Polti parni čistač Moppy Red

102,90 

Uživajte u novom iskustvu čistoće u jednom potezu uz Polti Moppy.

Polti Moppy sastoji se od postaje za punjenje koja parom natapa krpu te laganog i okretnog mopa od eloksiranog aluminija koji dopire i do najteže dostupnih mjesta. Krpa punjena vrućom parom pere i temeljito čisti sve vrste podova i okomitih površina te uklanja i uništava 99,9% mikroba i bakterija * bez upotrebe deterdženata. Moppy je instant, praktičan i brz, kombinirajući učinkovitost pare s jednostavnošću laganog i okretnog mopa koji eliminira potreba za korištenjem kante, te ometajuće i teške pokrete, dok vaše ruke uvijek održava čistima i suhima.

Polti parni čistač Vaporetto SV400_Hygiene

67,30 
Polti parni mop Vaporetto SV400_Hygiene je lahek i jednostavan, koji brzo i jednostavno brine za vašu tla, pruža čistu i higijensku. Vaporetto SV400_Hygiene jedinstveno odstranjuje 99,9% bakterija, virusa i mikroorganizama*, s njim možete očistiti sve vrste: od mramornih ploča, parketa i preproga.  
Rasprodano
zatvori

POLTI parni čistač Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi

399,00 
Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi je iznimno snažan parni čistač s neograničenom autonomijom rada i čak 5 bara tlaka, proizveden u Italiji.
  • Eco funkcija ograničava potrošnju energije i vode.
  • Funkcija Turbo Steam za najtvrdokornije mrlje
  • Vaporflexi četka je učinkovita na svim podovima.
 
Rasprodano
zatvori

POLTI parni čistač Vaporetto Pro 85_Flexi

299,00 
Polti Vaporetto Pro 85_Turbo Flexi iznimno je snažan parni čistač s neograničenom autonomijom rada i čak 4,5 bara tlaka, proizveden u Italiji.
  • Uz neograničenu radnu autonomiju, imate prednost dodavanja vode bez prekida.
  • Može se koristiti i za dubinsko čišćenje, zahvaljujući pari koju proizvodi visokotlačni kuhalo
  • Vaporflexi četka je učinkovita na svim podovima.
Rasprodano
zatvori

Polti parni čistač Vaporetto Smart 100_T

229,00 
Parni čistač s neograničenom autonomijom rada za dezinfekciju vašeg doma. Vaporetto Smart 100_T je parni čistač s neograničenom autonomijom rada savršen za svakodnevno čišćenje. Spreman je za samo 2 minute, ima spremnik koji se može ukloniti za neograničeno punjenje vode i zahvaljujući kompaktnim dimenzijama savršen je pratilac za čišćenje. Posebna Vaporforce četka doseže čak i najteže dostupna mjesta za brzo i učinkovito čišćenje.
Rasprodano
zatvori

POLTI parni čistač Vaporetto SV610_Style

179,00 
Polti Vaporetto SV610_Style novi je parni čistač 2-u-1 s učinkovitim, snažnim i elegantnim talijanskim dizajnom: parni stil za čišćenje i dezinfekciju svih površina koje se mogu prati i svih podova, uključujući tepihe. 2 u 1 parna krpa s ugrađenim prijenosnim čistačem za potpuno čišćenje cijelog doma.  

POLTI parni čistač Vaporetto Smart 40_Mop

157,60 
Parni čistač s visokotlačnim kotlom. Vaporetto Smart 40 Mop je parni čistač koji kombinira snagu pare koju stvara visokotlačni kotao s praktičnom krpom za paru, zahvaljujući Vaporforce četki. Kompaktan i opremljen kompletnim priborom za učinkovito čišćenje mnogih površina: od podova do roleta, od ploča za kuhanje do zavjesa, od kupaonskih uređaja do biljaka i još mnogo toga.
Rasprodano
zatvori

POLTI parni čistač Vaporettino First

79,90 
Ručni parni čistač sa snažnim mlazom za temeljito čišćenje Vaporetto First je lagan i jednostavan parni čistač sa snažnim mlazom pare za brzo i temeljito čišćenje. Uz Vaporetto First možete parom čistiti različite površine u svom domu, uključujući ploče za kuhanje, plamenike, pločice i fuge, umivaonike i kupaonske elemente, radijatore, rolete, zavjese i biljke. Također je dobar prijatelj pri zamjeni sezonske odjeće jer pomaže osvježiti tkanine. Uz Vaporetto First, čist dom vam je na dohvat ruke.