POLTI parni usisivač s vodenim filterom Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence

Parni usisavač s vodenim filterom za temeljito čišćenje doma korištenjem pare

Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence je parni usisavač za usisavanje i čišćenje čitavog doma. Dva proizvoda u jednom pomažu u jednostavnijem čišćenju s 10 automatskih programa prilagođenih pojedinim površinama: podovi, parket, tepisi, sofe, slavine, kupaonski elementi, ogledala i prozori. Usisava suhu i tekuću prljavštinu. Osim toga, filtar za vodu pruža izvrsnu filtraciju prašine, a snagom pare pod visokim pritiskom možete oprati, ukloniti mrlje, odmastiti i temeljito očistiti cijeli dom.

  • Integrirani sustav čišćenja: parni čistač i usisavač s filterom za vodu
  • Dubinsko čišćenje parom pod visokim pritiskom, do 6 bara
  • Neograničena autonomija pare
  • Usisava suhu i tekuću prljavštinu
  • ECO funkcija
  • Funkcije Turbo Steam i Turbo Suction
  • Vrijeme zagrijavanja, 6 min.
  • Uključeno je 15 dodataka za tretiranje svih površina kod kuće
  • Proizvedeno u Italiji

Na zalihama – dostava: 1-5 radnih dana.

739,00 Pročitaj više

KARAKTERISTIKE

USISAVANJE S VODENIM FILTEROM, ČIŠĆI ZRAK

Voda je najbolji filter za zadržavanje prašine i peludi i vraćanje pročišćenog zraka u vaš dom.

UNIŠTAVA I UKLANJA 99,99% BACILA, BAKTERIJA I VIRUSA: DUBINSKO ČIŠĆENJE PAROM

Učinkovita higijenska snaga pare dokazana je testovima * neovisnih subjekata, koji su otkrili da Vaporetto proizvodi mogu ukloniti do 99,99% bakterija, gljivica i plijesni.

10 PROGRAMA ZA JEDNOSTAVNIJE ČIŠĆENJE

Odaberite odgovarajući program i Vaporetto Lecoaspira se automatski prilagođava kako bi osigurao najbolju učinkovitost čišćenja. Na primjer, osjetljivi podni program donosi lagani isprekidani protok pare u kombinaciji s odgovarajućom snagom usisavanja posebno kalibriranom za tu vrstu površine. S programom za čišćenje prozora možete postići sjajne rezultate korištenjem odgovarajućeg nastavka i izmjeničnim unaprijed postavljenim funkcijama pare i sušenja.

USISAVA TVRDE MATERIJALE I TEKUĆINE

Uklanjanje mrvica je dječja igra, ali kad se prolije tekućina, nije tako jednostavno. No zahvaljujući Vaporetto Lecoaspiri, podovi se mogu očistiti brzo i jednostavno.

»TURBO STEAM« FUNKCIJA– TVRDOKORNA PRLJAVŠTINA NESTAJE.

Dodavanjem Bioecologico dezodoransa protiv stvaranja pjene u spremnik, poboljšavate učinkovitost vašeg uređaja i dodajete ugodan miris u zrak.

KORISTITE »TURBO SUCTION«

Kada vam je potrebno jako usisavanje, možete odabrati program Turbo Suction. Ovaj program omogućuje usisavanje prašine i tekućina ili učinkovito uklanjanje životinjske dlake. Za još učinkovitije rezultate na tapeciranim proizvodima upotrijebite mini turbo četku (dostupnu kao dodatak PAEU0229).

PREDNOST NEOGRANIČENE AUTONOMIJE

Prilikom čišćenja parom koristi se voda u spremniku. Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence uključuje tehnologiju automatskog punjenja koja vam omogućuje dodavanje vode u bilo kojem trenutku, bez zaustavljanja.

ECO FUNKCIJA, POMOZITE U ZAŠTITI OKOLIŠA

Ako želite očistiti pod, a pritom ograničiti potrošnju energije, Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence vam u tome pomaže. Zapravo, ECO program automatski postavlja tlak pare i snagu usisavanja na razinu koja osigurava značajnu uštedu energije uz izvrsne rezultate čišćenja.

NOVI ŽIVOT MADRACIMA

Uz Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence, osvježenje vašeg madraca je jednostavno kao pritiskom na gumb. Zapravo, jednostavno odaberite značajku Mattresses i uređaj automatski postavlja savršenu kombinaciju pare i usisavanja za nježno, ali učinkovito čišćenje, bez pretjeranog vlaženja tkanine.

* Testovi trećih strana i neovisni laboratoriji potvrđuju da Polti Vaporetto Lecoaspira ubija i uklanja 99,99% virusa, bacila i bakterija.

SADRŽAJ PAKIRANJA

UNIVERZALNA ČETKA S OKVIRIMA
Ova se četka može koristiti na svim vrstama podova, kako s parom tako i s funkcijom usisavanja. Ako zamijenite okvire, možete očistiti pločice, parket ili tepihe, jednostavno odaberite onaj pravi za vas.

PARNA MLAZNICA+ USISAVANJE
Ovaj se uređaj može koristiti za nekoliko funkcija: 1. usisavanje malih površina kao što su jastuci, kauči, namještaj, 2. čišćenje tapeciranih predmeta, vrata ormarića, kuhinjskih napa i ploča za kuhanje pomoću navlake 3. čišćenje prozora ili ogledala uz dodatkom za čišćenje prozora.

 

UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE PROZORA 200 MM
Nanesite na parnu mlaznicu + usisavač za čišćenje prozora, ogledala i staklenih površina.

KONCENTRATOR PARE + MALA NAJLONSKA ČETKA
Koncentrator usmjerava paru, a četka pruža veću abrazivnu snagu. Ovaj se uređaj može koristiti samo s funkcijom pare ili u kombinaciji s funkcijom usisavanja za uklanjanje prljavštine otopljene parom.

PARNI NASTAVAK
Nastavak usmjerava paru, a zbog izduženog oblika dopire do teško dostupnih i uskih prostora.

USKI NASTAVAK ZA USISAVANJE
Ovaj dodatak koristi se s funkcijom usisavanja i može pristupiti teško dostupnim mjestima i usisati prašinu i prljavštinu.

3 NAJLONSKE ČETKE U BOJI
Najlonske četke pomažu pari pri uklanjanju tvrdokorne prljavštine. Odaberite boju za vrstu poda ili određenu prostoriju kako biste osigurali maksimalnu higijenu.

UNIVERZALNA KRPA ZA SVE VRSTE POVRŠINA
Krpa za sakupljanje prljavštine otopljene parom, pogodna za sve vrste tla.

KRPA ZA OSJETLJIVE POVRŠINE
Preporučujemo ovu krpu za sakupljanje prljavštine otopljene parom na osjetljivim podovima kao što su parket ili keramika.

 

NAVLAKA
Nanesena na parnu mlaznicu + usisavanje skuplja prljavštinu otopljenu tijekom čišćenja parom. Izvrsno za tapecirane predmete, tepihe i presvlake automobila.

POSUDA
Korisna za brzo punjenje spremnika.

ČETKA ZA ČIŠĆENJE SPREMNIKA
Priložena četka pomaže pri čišćenju spremnika. Također se može koristiti za čišćenje praznina na cijevima uređaja i unutrašnjosti dodataka.

TORBA ZA POHRANU DODATAKA
Praktična torba za pohranu svih dodataka radi lakšeg pronalaženja.

BIOECOLOGICO
Uključeno je 5 boca Bioecologica, dezodoransa i sredstva protiv stvaranja pjene u filteru za vodu, a istovremeno će otpuštati ugodan miris.

Tehnički podaci

Usisavanje mokre i suhe prljavštine: Da

Autonomija rada: Neograničena

Usisna snaga: 190 AW

Zapremnina spremnika: 1.8 l

Dimenzije (DxŠxV): 49 x 32 x 33 cm

Uključenih dodataka: 15

Podesivo ispuštanje pare: Da, 4 stupnja do 120 g/min

Filtriranje: Filtracija vode, 4-stupnja

HEPA filter: Da, perivi HEPA 13 filter

Funkcija osvježavanja zraka: Da, s Frescoaspirio

Materijal parnog kotla: Aluminij

Prostor za pohranu četke: Da

Težina: 9 kg

Ukupna snaga (motor/kotao):2450 W (1350W / 1100W)

Max tlak: 6 Bar

Radni raspon: 9 m

Postavke usisavanja i pare: Automatski digitalni zaslon, 10 programa

Kontrola usisavanja: Da, 4 stupnja

Signalna lampica za nedostatak vode: Da

Sigurnosna brava za djecu: Da

Sustav: Ugrađeni usisavač + parni sustav

Signalno svjetlo pripravnosti:  Da

EAN: 8007411010729

Šifra proizvoda: PVEU0085