EUROFLEX aktivni sustav za glačanje SMOOTH B2 MO

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Ocijenite proizvod

SMOOTH B2 sustav je aktivna daska za glačanje s ugrađenim parnim kotlom, profesionalnim glačalom i funkcijama napuhavanja, usisavanja i zagrijavanja površine za glačanje, što osigurava savršeno izglačanu tkaninu i sprječava mehanička oštećenja osjetljivih tkanina. Lagan i kompaktan sastav omogućuje vam profesionalno glačanje. Proizvedeno u Italiji.

SADRŽAJ PAKIRANJA:

 • Daska za glačanje
 • Profesionalno glačalo
 • Boca AQUA+
 • Torba za pohranu
 • Silikonska podloga za glačalo
 • Držač kabela
 • Poklopac daske za glačanje
 • Jamstvo: 2+2godine*

Na zalihama – dostava: 2-3 radna dana.

5.259,99 Pročitaj više

SVOJSTVA

FUNKCIJA NAPUHAVANJA

 • Sprječava mehanička oštećenja osjetljivih tankih tkanina kao što je svila u slučajevima kada glačalo dolazi u izravan kontakt s tkaninom položenom na normalan stol koji nema funkciju napuhavanja. Pritisak ruke i težina glačala na tkaninu koju želimo glačati je prevelik ako nismo oprezni i može rezultirati oštećenjem tkanine, a takva briga ne mora nužno rezultirati besprijekorno izglačanom tkaninom.
 • U slučaju korištenja funkcije napuhavanja, tkanina se postavlja na već napuhanu podlogu za glačanje (ispod koje je nastao zračni balon…),stol čiji „zračni balon” apsorbira pritisak daske za glačanje na tkaninu, što nam omogućuje glačanje bez straha da je prekomjerni pritisak ploče može oštetiti.
 • Elektronska kontrola jačine napuhanosti podloge za glačanje prilagođava se prema strukturi vlakana različitih tkanina, što dodatno olakšava glačanje osjetljivih i tankih tkanina.

FUNKCIJA USISAVANJA

 • Svrha funkcije je izvlačenje viška pare koja se oslobađa tijekom glačanja kako ne bi izašla u prostoriju i kondenzirala se u prostoriji kada temperatura pare padne i para se počne vraćati u tekuće stanje.
 • Omogućuje usisavanje tkanine za glačanje na površini stola za glačanje kako ista ne bi skliznula na podlogu za glačanje i nije je potrebno ponovno postaviti u položaj za glačanje.

FUNKCIJA ZAGRIJAVANJA

 • Svrha je zagrijati tkaninu koja se glača tako da se zagrijava i glača odozgo prema dolje (glačalom) i također odozdo prema gore (samo grijanom površinom za glačanje), što omogućuje da tkanina ostane suha nakon glačanja, jer zagrijana daska za glačanje dodatno isušuje ostatak pare koji ostaje nakon glačanja u samoj tkanini.
 • To omogućuje da se izglačana tkanina ne zgužva nakon što se pohranjuje u ormaru jer je suha u usporedbi s tkaninom koja se glača na običnom stolu za glačanje, a koja nema funkciju grijanja niti usisavanja.

PODEŠAVANJE VISINE

Daska za glačanje se može prilagoditi vašoj visini: sa 7 stupnjeva podešavanja visine od 81 do 93 cm, što omogućuje udobno glačanje na svim visinama.

JEDNOSTAVNO PRENOŠENJE

S ugrađenim kotačima, sustav je lako prenosiv i omogućuje jednostavno kretanje kada je daska za glačanje sklopljena ili stoji.

KOMPAKTAN DIZAJN

Sustav za glačanje je jednostavan za pohranu jer su njegove dimenzije 117x50x14 cm, sustav u sklopljenom stanju stoji samostalno bez oslonca, što dodatno olakšava pohranu. Na dnu, ploča ima ugrađeni kotlić za paru koji osigurava konstantno oslobađanje dvostruko zagrijane suhe pare i još izraženiji minimalistički dizajn od konkurentskih sustava.

Tehnički podaci

Kapacitet parnog kotla: 0.8 l

Tlak pare: 3,5 Bar

Težina proizvoda:14,6 kg

Ukupna snaga: 1950W

Materijal površine glačala: Anodizirani čelik

Regulacija napuhavanja površine glačala: Elektronsko upravljanje – 3 razine

Dimenzije proizvoda (DxŠxV): 117x50x14 cm

Dimenzije pakiranja: 120x53x16 cm

Lampice upozorenja: sustav za glačanje spreman za korištenje / nedostatak vode

Jamstvo: 2+2godine*
* * na grijaćem elementu površine za glačanje bez drugih elektroničkih komponenti

* parni kotao s grijaćim elementom bez drugih elektroničkih komponenti

Dužina kabla: 2,5 m

EAN: 8007411011764

Šifra proizvoda: 3130223.0

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Rated 5,0 out of 5

Vrlo kvalitetna daska..

Stanislava B.
Rated 5,0 out of 5

Upravo sam zamijenio svoju 15 godina staru batagel dasku za ovaj novi model, super je!

Zorja R.