POLTI parno glačalo Vaporella Vertical Styler GSM20

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Ocijenite proizvod

Vaporella Vertical Styler GSM20 je prijenosni, lagani i kompaktni uređaj na paru za glačanje odjeće koji je spreman za korištenje u manje od minute i idealan je za održavanje odjeće urednom u samo nekoliko minuta.

Zagrijana ploča obložena keramikom omogućuje uklanjanje malih nabora u jednom potezu; za optimalne rezultate i na otpornim tkaninama kao što su pamuk ili lan. Rotirajuća glava omogućuje udobno glačanje vodoravno i okomito.

Zaslon osjetljiv na dodir omogućuje odabir do 3 različite razine pare i temperature jednim dodirom, a inovativna SMART SENSOR TECHNOLOGY prepoznaje kontakt i aktivira paru samo kada koristite proizvod.

Zahvaljujući svojoj praktičnoj putnoj torbi, Vaporella Vertical Styler nezaobilazan je suputnik, za besprijekoran izgled u svakoj prilici.

  • Digitalna regulacija temperature i pare
  • SMART SENSOR TECHNOLOGY: aktiviranje pare dodirom
  • Rotirajuća glava za horizontalno i okomito glačanje
  • Grijana klizna ploča s keramičkim premazom
  • Spreman za korištenje u roku od 45 sekundi
  • Priložena posuda za punjenje; za neograničenu autonomiju pare
  • 5 priloženih dodataka
  • Jamstvo: 2 godine

Na zalihama – dostava: 1-5 radnih dana.

69,90 Dodaj u košaricu

SVOJSTVA

UKLONITE NABORE SA SVIH TKANINA

Uz Vaporella Vertical Styler možete prilagoditi paru i temperaturu ploče prema vašim potrebama glačanja i vrsti tkanine. Za osjetljive materijale možete odabrati suho glačanje podešavanjem temperature ploče na najnižu razinu; za maksimalnu sigurnost, na glavu možete pričvrstiti poseban dodatak za osjetljive tkanine koji sprječava izravan kontakt ploče s tkaninom.

VAŠ IDEALNI SUPUTNIK

Vaporella Vertical Styler nezaobilazan je suputnik za one koji uvijek žele izgledati najbolje, čak i kad nemaju kućno glačalo pri ruci. Kompaktan i lagan, zauzima malo prostora i lako se može prenositi zahvaljujući praktičnoj putnoj torbi.

MODERNO I JEDNOSTAVNO: JEDAN DODIR JE DOVOLJAN!

Vaporella Vertical Styler jednostavan je i intuitivan za korištenje: s inovativnom tehnologijom SMART SENSOR TECHNOLOGY, možete kontrolirati ispuštanje pare jednim dodirom za maksimalnu udobnost tijekom korištenja. Kontrola temperature pare i ploče je digitalna, a odabrana temperatura uvijek se može kontrolirati putem praktičnog LCD zaslona.

OSVJEŽITE TKANINE I UKLONITE NEUGODNE MIRISE

Para je jednostavna i prirodna metoda za osvježavanje tkanina i uklanjanje neugodnih mirisa. Uz Vaporella Vertical Styler GSM20 možete na udoban i brz način tretirati sve vrste tkanina: od odjeće koja zahtijeva posebnu pažnju (kaputi, jakne, odjeća s vezom ili šljokicama), do kućnog tekstila (kao što su jastuci, zavjese, fotelje): para nježno prodire u vlakna i uklanja mirise dima i hrane, za uvijek urednu odjeću i svjež dom.

BEZ DASKE ZA GLAČANJE

Vaporella Vertical Styler iznimno je praktičan i svestran: nećete morati koristiti veliku dasku za glačanje: odjeću možete glačati izravno na vješalicama!

SAVRŠENI REZULTATI S KERAMIČKOM PLOČOM

Vaporella Vertical Styler GSM20 ploča ima poseban keramički premaz za optimalnu glatkoću, koji osigurava ravnomjernu raspodjelu topline i omogućuje učinkovit tretman svih tkanina, čak i onih najosjetljivijih.

UVIJEK BESPRIJEKORAN

Ako nemate puno vremena, a potrebno vam je osvježenje u zadnji čas, tu je Vaporella Vertical Styler GMS20: spreman za samo 45 sekundi da vam pomogne posložiti odjeću uklanjanjem sitnih nabora iz ormara, ladice ili u kovčegu tijekom transporta.

OKOMITO ILI VODORAVNO: PARA JE UVIJEK SPREMNA

Vaporella Vertical Styler GMS20 može se koristiti i okomito i vodoravno; posebna okretna glava dizajnirana je za najjednostavniju upotrebu i omogućuje vam brzi tretman odjeće različitih veličina, bez obzira na to koristite li proizvod okomito ili vodoravno.

IDEALNO ZA JAKNE I KAPUTE

Vaporella Vertical Styler GSM20 idealan je za osvježavanje jakni i kaputa bez potrebe da ih nosite u kemijsku čistionicu; zapravo, možete pričvrstiti posebnu četku za najotpornije tkanine. Četka lako prodire u vlakna tkanina i omogućuje pari duboko prodiranje, uklanjajući pritom bore i neugodne mirise.

SADRŽAJ PAKIRANJA

POSTAJA ZA ODLAGANJE
Protuklizna i izolacijska podloga za odlaganje Vaporella okomitog Stylera tijekom upotrebe, za zaštitu radne ploče.

DODATAK ZA OSJETLJIVE TKANINE
Postavljen na glavu sprječava izravan kontakt podnožja s najosjetljivijim tkaninama i potiče ravnomjernu raspodjelu pare. Također korisno za uklanjanje prašine s odjeće.

 

 

ČETKA ZA TKANINE
Prikladno za guste i otporne tkanine; četka omogućuje otvaranje vlakana tkanine i dublje prodiranje pare.

POSUDA
Za jednostavno punjenje spremnika za vodu.

PUTNA TORBA

Praktična torba omogućuje pohranu proizvoda i njegovih dodataka. Korisno za putovanja i prijenos.

 

 

Provjerite upute o korištenju

Saznajte više o proizvodu u pdf priručniku.

Tehnički podaci

Autonomija rada: Neograničena

Kapacitet spremnika za vodu: 60 ml

Priloženih dodataka: 5

Vrijeme zagrijavanja: 45 sekundi

Automatsko isključivanje:  Da

Težina: 880 g

Max Snaga: 1000W

Ispuštanje pare: Okomito i vodoravno

Površina glačala: Grijana s keramičkim premazom

Ispuštanje pare: Na dodir, Smart Sensor Technology

Podešavanje temperature: Da, 3 stupnja

Podešavanje pare: Da, 3 stupnja

Vrijeme zagrijavanja: 2 min

EAN: 8007411012419

Šifra proizvoda: PLEU0246

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

stvarno je praktično kao što je navedeno

Helena R.