Polti parno glačalo Vaporella Vertical Styler GSF60

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Ocijenite proizvod

Vaporella Vertical Style okomito glačalo na paru, spremno za manje od minute, idealno za osvježavanje tkanina, uklanjanje nabora i uklanjanje mirisa s kućnog tekstila.

Višenamjenska vješalica podesiva po visini pomaže vam da udobno tretirate različite vrste odjeće i tkanina.

Veliki uklonjivi spremnik za vodu od 2 litre daje vam neograničenu autonomiju rada; 6 postavki pare omogućuju vam da Vaporella Vertical Styler učinite prikladnim za sve tkanine, od najosjetljivijih do najotpornijih.

  •  Spremno za 60 sekundi
  • Neograničena autonomija s velikim spremnikom od 2L koji se može ukloniti
  • 6 postavki pare
  • Metalna glava sa Soft Touch ručkom
  • Stabilna vješalica podesiva po visini nosivosti do 18 kg
  • Prikladno za sve tkanine
  • Uklanja mirise i osvježava odjeću
  • Isporučena četka za tkaninu
  • Jamstvo: 2 godine

Na zalihama – dostava: 2-10 radnih dana.

SVOJSTVA

SAVRŠEN IZGLED U NEKOLIKO SEKUNDI

Vaporella Vertical Styler svakodnevni je saveznik za one koji su uvijek u žurbi, ali ipak vole izgledati besprijekorno. Spreman za samo 60 sekundi, savršen je za brze popravke na odjeći, kao i za uklanjanje nabora, osvježavanje tkanina i uklanjanje mirisa, bez upotrebe daske za glačanje ili pranja. Učinkovit na najosjetljivijim i najzahtjevnijim tekstilima kao što su čipka, vezene i plisirane tkanine, kao i jaknama i kaputima.

ODGOVARAJUĆA PARA ZA SVAKU TKANINU

Uz Vaporella Vertical Styler možete prilagoditi paru prema različitim potrebama glačanja i vašim odjevnim materijalima. Ovo je savršeno rješenje za osjetljive tkanine poput svile, jer parom nježno zaglađuje nabore; na otpornijim tkaninama kao što su pamuk i lan, možete podesiti paru na najvišu razinu i nanijeti dodatnu četku na metalnu glavu za dublje prodiranje.

STABILNA VIŠENAMJENSKA VJEŠALICA

Vaporella Vertical Styler vješalica je podesiva po visini za maksimalnu udobnost; čvrsta i stabilna, može izdržati do 18 kg težine. Zbog posebnog je oblika višenamjenska; dapače, idealna je za jakne i kapute, kao i za veće komade tekstila poput zavjesa i stolnjaka koji se mogu staviti izravno na metalni nosač. Osim toga, metalna konstrukcija s dvostrukim potpornim cijevima osigurava maksimalnu stabilnost.

UDOBNOST I UČINKOVITOST

Velika metalna glava ispušta koncentriranu i kontinuiranu paru koja potiče učinkovito uklanjanje nabora. Soft Touch ručka pruža udoban hvat tijekom korištenja.

POGODNO ZA SVE VRSTE ODJEĆE I TEKSTILA

Vaporella Vertical Styler s lakoćom tretira i najzahtjevnije komade odjeće, stoga posjet praonici rublja neće biti potreban: kaputi i jakne se mogu osvježiti za nekoliko minuta, tkanine se mogu revitalizirati i s njih ukloniti miris dima i hrane. Vezeni, ukrašeni i plisirani odjevni predmeti mogu se lako glačati, a nabori pažljivo ukloniti parom. Također možete osvježiti kućni tekstil kao što su jastuci, zavjese i stolnjaci; izgladite nabore i ukloniti neugodne mirise.

PRAKTIČAN I KOMPAKTAN

Poseban dizajn Vaporella Vertical Stylera omogućuje jednostavnu pohranu: produžene cijevi se mogu skratiti, parna cijev se može objesiti na posebne kuke. Podnožje, četvrtasto i tanko, zauzima vrlo malo prostora.

Provjerite upute o korištenju

Saznajte više o proizvodu u pdf priručniku.

Tehnički podaci

Autonomija rada: Neograničena

Spremnik za vodu: 2 L

Vrijeme zagrijavanja: 60 sec

Snaga: 1500 / 1800W

Stalno ispuštanje pare: Da

Podešavanje visine: min 83 cm max 155 cm

Priloženi dodaci: 1

Fleksibilno ispuštanje pare: Da

Prekidač za uključivanje/isključivanje: Da

Glava za glačanje: Metal

Regulacija pare: Da, 6 stupnjeva

EAN: 8007411012280

Šifra proizvoda: PLEU0241

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

Hvala na savjetu o dobroj kupnji

Marija G.

Radi odlično. !!

Leopold