POLTI Moppy, 20 elektrostatičkih krpica za prašinu

Jednostavno uklonite prašinu. Elektrostatičke krpe postavljene na Moppy široku glavu, brzo i učinkovito hvataju i zadržavaju prašinu, kosu i životinjsku dlaku.

  • 20 elektrostatičkih krpa XXL

XXL veličina je kompatibilna s Moppy širokom glavom.

3,99 Dodaj u košaricu

Na zalihama – dostava: 1-5 radnih dana.

SAVRŠENI PODOVI U JEDNOM POTEZU

Moppy krpe za prašinu u jednom potezu hvataju prašinu, životinjsku dlaku, kosu i paučinu sa svih površina. Praktične su i korisne, a prikladne su za svakodnevno čišćenje svih vrsta podova: lako se mogu pričvrstiti na glavu krpe tako da se krajevi pričvrste na posebne gumbe na rubovima glave. To vam omogućuje da pripremite pod za kasnije čišćenje vrućim krpama od mikrovlakana natopljenima parom.

HVATA SKRIVENU PRAŠINU

Krpe se odlikuju posebnom reljefnom teksturom koja čini tkaninu gustom i izdržljivom; pričvršćene na Moppy veliku glavu, okretne i ultra fleksibilne, pomažu vam uhvatiti skrivenu prašinu, dosežući čak i najzahtjevnija mjesta kauča i ispod namještaja.

SKUPLJA I ZADRŽAVA PRAŠINU

Moppy krpe za prašinu su elektrostatične i tako zadržavaju prašinu i prljavštinu poput magneta. Dok se tradicionalna prašina od metle samo kreće po prostoriji, elektrostatička krpa Moppy je učinkovito zarobljava i zadržava. Nakon čišćenja, krpa se lako može ukloniti bez prosipanja zarobljene prašine po prostoriji.

KOMPATIBILNOST

Komplet je kompatibilan sa svim Polti Moppy modelima.

Tehnički podaci

Sastav krpe: viskoza- poliester

Dimenzije pakiranja (DxŠxV): 31 x 16 x 1 cm

Težina: 300 gr

EAN: 8007411804373

Šifra proizvoda: PAEU0346