POLTI Fluid Curve glačalo za Polti Vaporetto Lecoaspira

0,0
0,0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Ocijenite proizvod

Fluid Curve dodatak za glačanje za Polti Vaporetto Lecoaspira

Dodatak za glačanje Fluid Curve idealan je dodatak za pretvaranje vašeg parnog čistača u moćno glačalo za vašu odjeću. Zahvaljujući snazi ​​pare, jedan potez dovoljan je za nježno zaglađivanje nabora, čak i kod najzahtjevnijih tkanina. Povezan s kompatibilnim modelima, dodatak za glačanje idealan je za sve tkanine, čak i za one najosjetljivije. Inovativna i patentirana 360 ° FLUID CURVE tehnologija s dvostrukim keramičkim premazom aluminijske ploče osigurava izvrsne rezultate: glačanje bez napora u svim smjerovima. Također možete glačati okomito, osvježiti zavjese, kapute, jakne i ukloniti neugodne mirise. Uključuje i željeznu podlogu za odlaganje.

Sadržaj:

  • 1 glačalo Fluid Curve s ručkom od pluta, aluminijskom pločom s dvostrukim keramičkim premazom i rupicama na vrhu;
  • 1 podloga za odlaganje glačala

* Kompatibilno s modelom: POLTI parni sesalnik z vodnim filtrom Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence

Na zalihama – dostava: 2-10 radnih dana.

74,25 Dodaj u košaricu

SVOJSTVA

JEDNOSTAVNO GLAČANJE BEZ NAPORA

Pretvorite svoj parni čistač u praktično i snažno glačalo s kotlom. Spojite li uređaj za glačanje Fluid Curve isključivo na kompatibilne modele, možete u potpunosti glačati bilo koju vrstu tkanine i koristiti paru za uklanjanje najzahtjevnijih nabora.

PLOČA KOJA NE ZAZIRE OD PREPREKA

Savršeni rezultati pri prvom prijelazu s inovativnom višesmjernom zaobljenom aluminijskom pločom s dvostrukim keramičkim premazom. Visokoprecizni vrh doseže čak i na najteže dostupna mjesta i jednostavno zaglađuje i najzahtjevnije nabore zbog koncentracije pare, a ravnomjerno raspoređeni parni kanali omogućuju brže glačanje za profesionalne rezultate u vrlo kratkom vremenu. Zaobljeni rubovi za glačanje od 360° omogućuju savršenu glatkoću bez napora i jednostavnu navigaciju oko prepreka kao što su gumbi, ovratnici ili džepovi.

IDEALNO ZA OKOMITO GLAČANJE

S glačalom Fluid Curve u okomitom položaju možete izglačati i najzahtjevniju odjeću: kaputi i jakne mogu se osvježiti za nekoliko minuta, revitalizirati tkanine i ukloniti miris dima i hrane. Također je moguće osvježiti kućni tekstil, poput zavjesa, zagladiti nabore i ukloniti neugodne mirise.

UDOBNOST TIJEKOM UPOTREBE

Željezna podloga za glačalo je uključena u paket: postavite glačalo na najudobnije mjesto, s podlogom za glačanje koja se može ukloniti. Osim toga, prozračna ručka od pluta pruža udoban hvat za maksimalnu udobnost.

KOMPATIBILNOST

Kompatibilno sa svim modelima Vaporetto Lecoaspira: FAV80_Turbo Intelligence, FAV70_Intelligence, FAV50_Multifloor, FAV30, FAV20, Lecoaspira Intelligence 2.0, Lecoaspira Turbo & Allergy Lecoaspira Parquet, Lecoaspira Program, Lecoaspira Friendly i kod svih modela opremljenih odvojivim crijevom s priključkom kao što je prikazano na slici.

Tehnički podaci

Materijal: Aluminij

Vrsta ploče: 360° FLUID CURVE TECHNOLOGY

Dimenzije pakiranja: 28×19,5×16,5 cm

Težina: 1,3 KG

EAN: 8007411012648

Šifra proizvoda: PFEU0036

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

There are no reviews yet. Be the first one to write one.