POLITIKA PRIVATNOSTI

Valuma – Elektro Čebašek Jure Čebašek s.p., koji upravlja ovom web-stranicom, obvezuje se zaštiti vaše privatnosti.

Svrha naše Politike privatnosti je informirati vas o zaštiti privatnosti i dostupnim opcijama za način na koji prikupljamo i koristimo vaše podatke na mreži.

Prijavom za primanje vijesti, slanjem upita, sklapanjem ugovornog odnosa, kupnjom ili drugom registracijom izjavljujete da ste punoljetni i da omogućujete tvrtki Valuma – Elektro Čebašek Jure Čebašek s.p., Pod jelšami 8, 1218 Komenda prikupljanje i obradu osobnih podataka.

Korisnici su isključivo odgovorni za vjerodostojnost osobnih podataka i kontakt podataka.

Preneseni osobni podaci obrađivat ​​će se u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

 

Obrada podataka

Vaše osobne podatke prikupljamo samo ako je to apsolutno neophodno. Također možete posjetiti web stranicu www.valuma.hr bez pružanja osobnih podataka.

Pretplatom na vijesti suglasni ste da od vas prikupljamo osobne podatke koje ste nam dali u trenutku prijave. Osobni podaci koje prikupljamo su vaše ime, prezime i e-mail adresa, u nekim slučajevima čak i e-mail adresa.

Ako želite sklopiti i provesti ugovor za pomoć u pronalaženju izvođača ili prezentacija na portalu, preuzeti sadržaj prezentacijskih materijala, obaviti kupnju u trgovini, sudjelovati u nagradnoj igri ili se prijaviti na seminar, pitat ćemo vas za vaše cijenjeno ime, prezime , e-mail adresu, broj telefona, adresu stanovanja i druge podatke koje dobrovoljno upisujete u obrasce. Osobni podaci su nam potrebni kako bismo Vam olakšali pružanje odgovora ili ponude na vaš zahtjev ili za provedbu naručene usluge.

Korištenjem kolačića pristajete ih koristiti u svrhu analize rute korisnika na web stranici: odakle je korisnik došao na web stranicu (izvor prometa), za praćenje boravka na web stranici, koje je web stranice posjetio, koji je sadržaj preuzeo ili pogledao.

Osim navedenih podataka, administrator će moći prikupljati podatke o adresi web stranice na kojoj je privolu dana i IP adresa pojedinca kada je dao privolu i vrijeme davanja privole i sl., isključivo za svrhu dokazivanja osobnog pristanka. Za potrebe praćenja odjava i ograničenja obrade prikupljat će datum odjave ili ograničenja obrade te e-mailove o kojima smo obaviješteni o odjavi, promjenama podataka i sl.

 

Svrha i korištenje podataka

Osobne podatke prikupljamo u skladu sa svrhom za koju ste nam ih pružili i koristimo ih isključivo u svrhu za koju ste nam iste dostavili podatke.

Dostavljene osobne podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe.

Pravna osnova

Osobne podatke prikupljamo na temelju vašeg pristanka ili na temelju ugovora.

 

Pohrana podataka

Zadržavamo osobne podatke koje nam pružite kada se pretplatite na newsletter sve dok ne primimo zahtjev za odjavu, što automatski znači da je vaš pristanak opozvan. Nakon zaprimanja zahtjeva za odjavu, prikupljene osobne podatke više nećemo koristiti za slanje elektroničkih vijesti ili pozivnica na događanja. Nakon odjave ili opoziva suglasnosti ili nakon isteka ugovornog odnosa, podaci mogu ostati pohranjeni u dosjeu voditelja obrade još pet godina.

Svoj pristanak za obradu osobnih podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku. Opoziv privole ne utječe na zakonitost obrade podataka prije opoziva.

Svi ostali osobni podaci u okviru ugovorne suradnje čuvaju se u skladu s važećim zakonodavstvom i u okviru zastare.

Prijenos osobnih podataka

Osobne podatke nećemo prosljeđivati ​​trećim stranama, osim odabranim ugovornim partnerima, koje također obvezuje Opća uredba o zaštiti podataka, te ih nećemo objavljivati ​​javno, osim u slučajevima izričite suglasnosti ili ugovora. Nećemo prosljeđivati ​​osobne podatke trećoj zemlji.

 

Vaša prava

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka i važećim zakonima, imate pravo opozvati privolu, pravo na pristup podacima koji se odnose na vas, pravo na ispravak netočnih podataka, pravo na ograničenje obrade, pravo na zaborav, odnosno brisanje svih podataka, pravo na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu i pravo na prenosivost podataka.

Bilo koje pravo možete ostvariti pismenim putem u bilo koje vrijeme. Molimo navedite svoje ime, prezime i e-mail adresu. Zahtjev možete poslati poštom na adresu: Valuma – Elektro Čebašek Jure Čebašek s.p., Pod jelšami 8, 1218 Komenda ili ispuniti odgovarajući kontakt obrazac u Centru za privatnost. Prigovor možete prijaviti nadzornom tijelu i trenutnom kontaktu Povjerenika za informiranje. Također možete poslati svoj opoziv privole kontaktu od kojeg ste primili našu poruku ili klikom na ponuđenu poveznicu.

Moramo odgovoriti na Vaš zahtjev za ostvarivanje Vaših prava u vezi s dostavljenim osobnim podacima bez nepotrebnog odgađanja, a najkasnije u roku od mjesec dana od primitka zahtjeva.

Za potrebe pouzdane identifikacije je u slučaju ostvarivanja prava u vezi s osobnim podacima, od vas možemo zatražiti dodatne informacije, a možemo odbiti poduzimanje radnji samo ako dokažemo da vas ne možemo pouzdano identificirati.

Ova Izjava o privatnosti može se izmijeniti ili dopuniti u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Korištenjem web stranice pružatelja nakon izmjene ili dopune, pojedinac potvrđuje da je upoznat i suglasan s promjenama i dopunama.

Vodice, 23.05.2019