Blog

Para i Polti pružaju vam novo iskustvo čišćenja!

Uz brzi tempo života i ispunjen radni dan, teško je voditi brigu o čistom i urednom domu. Pritom nam posao otežavaju usisavači i krpe koje velik dio prljavštine ispuštaju natrag u naše domove.

Kod potrage za odgovarajućom opremom za čišćenje, učimo na greškama. Često nailazimo na najskuplja i najnovija rješenja koja ipak još nisu odoljela svakodnevnim izazovima čišćenja domova. Vidimo porast prodaje pametnih robota, koji nisu prikladno rješenje za svaki dom, pogotovo za veće domove, gdje su veći prostori prevelik zalogaj za robotske usisavače. Istodobno, većina robotskih rješenja nema prikladne filtere koji 100% hvataju sve čestice prašine. Pa kako pronaći pravo rješenje? Parni čistači i čišćenje na paru dokazano su među najučinkovitijim i najisplativijim rješenjima za čist i svjež dom.

Revolucija svakodnevnog čišćenja

Zašto odabrati parne čistače, a ne usisavače ili perače? Obični usisavači rade samo jedan posao, i to neučinkovit. Kvalitetni parni čistači kao što su Parni čistač Moppy i Vaporetto koriste prednosti čišćenja parom, koje uništava 99,9% bakterija i mikroba i održava naš dom svježim. Istodobno se rješavamo svih alergenih čestica koje ometaju dišne ​​putove. Uništava i sprječava nastanak najtvrdokornijih mrlja, od masnoća i bakterija do plijesni, koje u velikim količinama neprimjetno utječu na naše zdravlje.

Parni čistač Moppy čisti i dezinficira vrućom krpom natopljenom parom koja dokazano zdravo djeluje na vaše zdravlje. Moppy se sastoji od postolja za punjenje koja zamjenjuje uobičajenu kantu i puni krpu vrućom parom koja dubinski čisti sve vrste podova i okomitih površina. Treba napomenuti da uništava 99,9% mikroba bez upotrebe dodatnih deterdženata, što znači da su sredstva za čišćenje i ekološki prihvatljivo rješenje. S druge strane, elektrostatičke krpe osiguravaju da se čestice prašine zalijepe za njih i sprječavaju vraćanje istih u vaš dom.

Riješite se teških posuda s vodom i hrpe sredstava za čišćenje koja uništavaju vaš dom i vaše zdravlje. Parni čistač Polti Moppy lagan je i kompaktan, a ergonomski držač olakšava čišćenje. Teleskopska ručka prilagođava se korisniku, a široka i tanka ploča dopire i do najskrivenijih kutova. Vruća para i krpa osiguravaju brzo i ravnomjerno sušenje površina, bez ostavljanja mrlja

Prljavština samo ispari

Revolucija se nastavlja sa svestranim parnim čistačem Polti Vaporetto Smart  s neograničenom autonomijom rada. Vaporforce četka sa širokom površinom osigurava brzo i učinkovito svakodnevno čišćenje. Kao i Moppy, Vaporetto ima ergonomski dizajn i fleksibilan sklop koji će vam omogućiti da dosegnete i najnedostupnija područja. Za svježinu se možete pobrinuti i sami, jer četka ima ugrađen dozator za Frescovapor mirise koji vašem domu daju dašak prirodnih aroma. Kao što je već spomenuto, para je najučinkovitiji i najprirodniji način čišćenja. Najtvrdokornije mrlje čistimo parom, a da pritom organizam ne trujemo raznim sredstvima za čišćenje. Dodatna prednost Vaporetto Smart parnog čistača i čišćenja pomoću pare je u uklonjivom spremniku za vodu s brzim zagrijavanjem, što znači da je čistač spreman za korištenje za dvije minute. S Vaporetto parnim čistačem ćete nakon čišćenja osjetiti čist i svjež zrak.

Bogatu ponudu Polti parnih čistača i ostalih proizvoda za čist i svjež dom možete pogledati ovdje: www.valuma.hr/cist-dom/