OLENTIMA ovlaživač zraka DOMINO

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Ocijenite proizvod

DOMINO ultrazvučni ovlaživač zraka nezamjenjiv je dodatak u vašem domu. Poboljšava kvalitetu zraka u prostoriji podižući relativnu vlažnost na odgovarajuću razinu i na taj način pomaže da se  osjećate bolje i zdravije.

Uz dodatnu funkciju tretmana parom za lice, uklanja svu konkurenciju.
Ovo je jedinstvena značajka Domino ovlaživača zraka koja vaš dom pretvara u Spa centar!

Vaše sobne biljke također će vam biti zahvalne jer Domino svojom naprednom tehnologijom brine o relativnoj vlažnosti zraka koja je često uvjet za uspješan rast sobnog bilja.

Spremnik za vodu od 2,5 l s automatskim isključivanjem prilikom pražnjenja omogućit će vam ovlaživanje prostorije do 12 sati. Protok pare je 100-200 mL po satu rada, što znači da je ovlaživač prikladan za prostorije između 10 m2 i 30 m2. Osim učinkovitog ovlaživanja, nudi i način zagrijavanja parom koji se aktivira pritiskom na gumb. U vaš prostor možete dodati i eterična ulja te tako prostoriji osim hidratacije dodati i ugodan miris.

  • Parni tretman obraza Priuštite si tretman parom za lice s Domino ovlaživačem zraka. Oslobođena para je nježna i topla, stoga blagotvorno djeluje na kožu. Tretman parom omogućuje dubinsko čišćenje kože i cirkulaciju krvi, što osigurava blistaviji, zdraviji i mladolik izgled kože.
  • Noćni način: uređaj ovlažuje zrak u intervalima i osigurava tihi (20-40dB) i prije svega siguran rad bez nadzora.
  • Praktičnost: Prilikom projektiranja uređaja vodilo se računa o praktičnosti. Preporučuje se imati ovlaživače zraka na noćnim ormarićima, tj. u blizini kreveta, gdje noću pohranjujemo i svoje mobilne uređaje. Domino stoga ima dodan USB priključak za punjenje vaših elektroničkih uređaja.
  • Jamstvo: 2 godine

Na zalihama – dostava: 1-5 radnih dana.

114,90 Pročitaj više

[razrezanacena prodid=”47358″]

KARAKTERISTIKE

NAČIN SPAVANJA
Pritiskom na tipku za kontrolu pare na 3 sekunde aktivira se noćni način rada, koji isključuje ambijentalno osvjetljenje i sva svjetla na upravljačkoj ploči.

MODERNI DIZAJN
Ovlaživač zraka modernog izgleda s dodacima imitacije drveta pravi je modni dodatak koji će uljepšati vaš dom i pobrinuti se za vašu dobrobit.

ZAGRIJANA PARA
Tijekom rada, zagrijana para se aktivira na 3 sekunde pritiskom na tipku za uključivanje/isključivanje i pali se crveno kontrolno svjetlo.

UGRAĐENA USB UTIČNICA
Na stražnjoj strani ovlaživača nalazi se USB utičnica pomoću koje možete puniti mobitel ili druge elektroničke uređaje.

AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE
Ultrazvučni ovlaživač zraka DOMINO pruža čarobnu atmosferu s ugrađenom ambijentalnom rasvjetom u plavoj boji mira i sklada.

AROMATERAPIJA
Domino omogućuje implikaciju eteričnih ulja. Samo oni dokazano utječu na zdravlje i mentalnu dobrobit. Preporučujemo korištenje prirodnih biljnih eteričnih ulja.

Tehnički podaci

Vrijeme neprekidnog rada: 12 h

Dimenzije (DxŠxV): 29,7 x 21 x 23,7 cm

Kapacitet spremnika: 2,5L

USB izlaz za punjenje: Da

Težina: 1,72 kg

Snaga: 25W

Napajanje: 220-240V/50-60Hz

Glasnoća: ≤35dB (A)

Regulacija pare: 3 stupnja

Ispuštanje pare: 100-200mL/H

EAN: 9480201379623

Šifra proizvoda: DOMINO

Želite ocijeniti proizvod? Kliknite ovdje!

preporučam

Cvita K.