Blog

Na testu: Polti pokončni usisavač Forzaspira Slim

Čist dom je veoma važan za sve nas, posebno za one koji imaju kućne ljubimce. Odselila sam se prije dva mjeseca i u unajmljenom stanu nije bilo usisavača, stoga sam odmah krenula u “potragu” ili u lov na dobar usisivač.

Pretražila sam cijeli internet i na kraju se odlučila za brend Polti i njihov uspravni usisavač Forzaspira Slim SR90B_Plus koji imaju u ponudi na web stranici Valuma.

Otkad sam objavila svog novog pomagača na instagramu primijetila sam veliko zanimanje za njega i vidim da vas ovdje ima dosta koji ste također u potrazi za dobrim usisivačem. Zbog toga sam odlučila napisati ovaj post i olakšati svakome da se odluči na kupnju.

Moji kriteriji pri traženju novog usisavača bili su:

* Četka za životinjsku dlaku i tkanine

* Baterijski usisavač, bez kabela (pronalaženje utičnice i povlačenje kabela je nešto što mi jako ide na živce)

* Kratko vrijeme punjenja baterije

* Dugo vrijeme usisavanja

* Uspravni i ručni usisavač

* Nekoliko različitih nastavaka

* Više razina brzine

* Dobra cijena

 

Zašto sam odabrala Polti Forzaspira usisavač?

Kod kuće imam psa koji ostavlja ogromnu količinu dlake, tako da apsolutno moram usisavati svaki dan, ponekad čak i nekoliko puta dnevno. Pseća dlaka nije samo na podu pa mi je bilo bitno da moj budući usisavač ima četku odn. NASTAVAK namijenjen posebno za životinjsku dlaku, tako da ga mogu koristiti za usisavanje raznih tkanina, kao što su deke na sjedalu, tepisi, ukrasni jastuci i plahte.

Također mi je bilo važno da se usisavač brzo puni, kako bi mogla duže usisavati, da ga mogu nositi u auto i usisavati sjedala s drugim nastavkom, te da ima 2 stupnja brzine usisavanja .

Polti Polti Forzaspira Slim usisavač vizualno je pored svega što sam tražila vizualno atraktivan, lagan, ergonomski i jednostavan za korištenje. Ima 40 minuta radne autonomije, što znači da mogu bezbrižno usisavati cijeli stan.

Za Valumo blog pripremila Cindy → https://www.instagram.com/sabolceccindy/