EUROFLEX aktivna daska za glačanje SMOOTH B1 OR

4,6
4,6 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent60%
Very good40%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Ocijenite proizvod

SMOOTH B1 je aktivna daska za glačanje koja olakšava rad s vašim glačalom ili postajom za glačanje. Funkcije napuhavanja, usisavanja i zagrijavanja površine za glačanje osiguravaju besprijekorno glačanje tkanine. Ima veliku preklopnu policu za odlaganje parnih glačala i parnih stanica do 7,5 kg. Proizvedeno u Italiji.

SADRŽAJ PAKETA:

  • Držač kabela
  • Daska za glačanje
  • Podloga za glačalo

Jamstvo: 2+2godine*

Na zalihama – dostava: 2-10 radnih dana.

2.249,90 Pročitaj više

SVOJSTVA

FUNKCIJA NAPUHAVANJA

  • Sprječava mehanička oštećenja osjetljivih tankih tkanina kao što je svila u slučajevima kada glačalo dolazi u izravan kontakt s tkaninom položenom na normalan stol koji nema funkciju napuhavanja. Pritisak ruke i težina glačala na tkaninu koju želimo glačati je prevelik ako nismo oprezni i može rezultirati oštećenjem tkanine, a takva briga ne mora nužno rezultirati besprijekorno izglačanom tkaninom.
  • U slučaju korištenja funkcije napuhavanja, tkanina se postavlja na već napuhanu podlogu za glačanje (ispod koje je nastao zračni balon…),stol čiji „zračni balon” apsorbira pritisak daske za glačanje na tkaninu, što nam omogućuje glačanje bez straha da je prekomjerni pritisak ploče može oštetiti.
  • Elektronska kontrola jačine napuhanosti podloge za glačanje prilagođava se prema strukturi vlakana različitih tkanina, što dodatno olakšava glačanje osjetljivih i tankih tkanina.

FUNKCIJA USISAVANJA

  • Svrha funkcije je izvlačenje viška pare koja se oslobađa tijekom glačanja kako ne bi izašla u prostoriju i kondenzirala se u prostoriji kada temperatura pare padne i para se počne vraćati u tekuće stanje.
  • Omogućuje usisavanje tkanine za glačanje na površini stola za glačanje kako ista ne bi skliznula na podlogu za glačanje i nije je potrebno ponovno postaviti u položaj za glačanje.

FUNKCIJA ZAGRIJAVANJA

  • Svrha je zagrijati tkaninu koja se glača tako da se zagrijava i glača odozgo prema dolje (glačalom) i također odozdo prema gore (samo grijanom površinom za glačanje), što omogućuje da tkanina ostane suha nakon glačanja, jer zagrijana daska za glačanje dodatno isušuje ostatak pare koji ostaje nakon glačanja u samoj tkanini..
  • To omogućuje da se izglačana tkanina ne zgužva nakon što se pohranjuje u ormaru jer je suha u usporedbi s tkaninom koja se glača na običnom stolu za glačanje, a koja nema funkciju grijanja niti usisavanja.

ROBUSNA POLICA ZA POHRANU

Sklopiva polica za odlaganje nosivosti 7,5 kg i dimenzija 27 x 37 cm prikladna je za sve vrste glačala i postaja za glačanje.

BEZ NEPOTREBNIH KABLOVA

SMOOTH B1 ima ugrađenu utičnicu za spajanje vašeg glačala ili postaje za glačanje bez dodatnih kabela i produžetaka, što dodatno olakšava pripremu i pohranu opreme za glačanje.

REGULACIJA NAPUHAVANJA

Elektronskom regulacijom jačine napuhavanja podloge za glačanje prilagođavamo razinu napuhavanja za glačanje prema strukturi vlakana u različitim tkaninama, što dodatno olakšava glačanje osjetljivih i tankih tkanina.

KOMPAKTAN DIZAJN

Daska za glačanje se može prilagoditi vašoj visini: sa 7 stupnjeva podešavanja visine od 81 do 93 cm, što omogućuje udobno glačanje na svim visinama. Deska  je jednostavna za pohranu s dimenzijama 117x50x14 cm, u sklopljenom stanju stoji samostalno bez oslonca, što dodatno olakšava pohranu.

JEDNOSTAVNO PRENOŠENJE

S ugrađenim kotačima, sustav je lako prenosiv i omogućuje jednostavno kretanje kada je daska za glačanje sklopljena ili stoji.

KVALITETNO, PROIZVEDENO U ITALIJI

Euroflex proizvodi su dizajnirani i potpuno sastavljeni u Italiji. Svaka faza proizvodnje je vrlo precizna, što jamči kvalitetu konačnog proizvoda.

Tehnički podaci

Težina proizvoda: 11,2 kg

Ukupna Snaga: 250W

Materijal površine za glačanje: Anodizirani čelik

Regulacija napuhavanja površine za glačanje: Elektronska regulacija- 3 stupnja

Dimenzije proizvoda (DxŠxV): 117x50x14 cm

Dimenzije pakiranja: 120x53x16 cm

Jamstvo: 2+2godine*
* na grijaći element površine za glačanje bez drugih elektroničkih komponenti

* parni kotao s grijaćim elementom bez drugih elektroničkih komponenti

Postavljanje: Pogodno za ljevoruke i dešnjake

Dužina kabela: 2,5 m

Ugrađena utičnica: Da

EAN: 8007411011764

Šifra proizvoda: 3130221.0

Želite oceniti izdelek? Kliknite tukaj!

super je

Bojana L.

U smeće s običnom daskom, TOP

Mirela I.

Solidan, zadovoljan

Ana H.

Nema bolje stvari za peglanje košulja!

Angela J.

Sjajno

Zvjezdana R.